Маргарита Михнева

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Маргарита Михнева, чиято девственост е отнета едновременно от целия отбор по лакрос на гимназия Линкълн от Хюстън (Хасково), щата Тексас (Тоубухин или Торбухин, зависещо от вашата грамотност).

Често се занимава с писане на романи на аграрна тематика. Едно запиване с Chervarium води до гениалното залключение "Смърдя, съответно мириша", оттам кариерата й на гениална писателка я слага на един рафт с Бъроуз, Томпсън, Керуак, Парис Хилтън и Вазов.

Творчество

Пише агро-цикъл с разкази в пасторална стилистика под заглавието "Аз бях млада, той беше комбайнерче" без особено голям успех. Въпреки това последният й роман "Аз бях рунтава, той беше конярче" пожъна голям успех в Щатите, след като правата върху него бяха откупени от една от най-големите студии за порно филми, с което тя влезе със златни букви в аналите на историята като българската J.K.Rowling, успяла по думите на майстори на перото да остави траен отпечатък, както в сърцата и душите на своите многобройни почитатели, така и изобщо в съвременната българска белетристика от Едвин Сугарев до Алек Попов и Георги Господинов.

Известна е още и със своите нервни оратории, както и разнообразни духови изпълнения, импровизации и акомпанименти. По-късно Свирката на Нова, известна още като Лора Крумова, взима пример в професионалното си развитие от Маргарита Михнева, вървейки по нейните стъпки. Пред многогодишния творчески гений на Маргарита Михнева се прекланя и друг медиен и обществен титан като Светослава Тадъръкова, която си остава нейна най-близка душевна родственица.

Днес Маргарита Михнева посещава една и съща клиника с Болен и е сред най-масовите потребители на транквиланти, сънотворни и разхлабителни.Злите езици твърдят,че причината за това е Янчо Таков и баща му Пеко Таков /мексикански тако производители/. Наскоро Маргарита Михнева също се съгласи да бъде лице на национална инициатива за защита правата на потребителите на лексотан и диазепам в особено големи количества.

Лични инструменти