Генгста

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Генгста са порода издухани човекоподобни, които неуспешно правят опити да имитират цигани, пробили никъде с похвати като рап и рап.

Общо взето за генгстата

Противно на популярното предположение, че повечето генгста са черни, повечето генста са предимно бели пъпчасали 13 годишни неродени мангали, които умеят да държат пистолети направени от шоколад, да викат MODA FOKKA на снимка и да гледат страшно в продължение на 4 секунди - точно толкова, колкото им трае фотосесията. И всичко това - под носа на новия компютър на мама и чистак-бърсак новия апарат на тате. Накарват загубеното си дебело приятелче, дето разбира от Фотошоп, да сложи някакъв генгста текст (+10 точки за нарисувани мускули, +25 точки за големи цици на бичките) и ги пускат в нета, за да се покажат колко са генгста пред генгста събратята и генгста бичките. След това си почиват от тежката работа и така след 4 години, когато става на 18 (13+4 = 18, млъквайте), няма пъпки, купил си е истинска детска играчка, реплика на популярни германски пистолети Luger, обръсват си главите защото нямат пъпки вече и искат да го покажат на всички генгста събратя, отново се снимат. Така се получава един огромен кръг на генгста бичките и генгста събратята, в който всички си викат колко са генгста, колко генгста са техните бички и колко генгста е положението ей ся. Слушат само генгста рап - даже Level 5 генгстата започват сами да серат на музиката с техни рими. Тясно са свързани с рап културата и като едни нормални чернилки, гепат сичко от свойте любимци.

Всички до един се обличат като никъдешните цигани - дрехи, които им стоят като торбички за смет и гащи, които им стягат под мишниците. Ама те гащите им са широки - сигурно колана им стяга там...

А пък аксесоарите - ма мааанеее - джанти 20ки вързани със синджира от кенефа около врата, кърпи от олд-скуул даскалите им вързани около врата/крака/главата/езика/ушите/очите. (камъчета от градинките - обички за всички бички)

Правилата на генгстите

 1. Ти си черен - не се оставяй на околните, още по-малко на майка си да те убедят в обратното! Говори си с твойте генгста и генгста бички както си искаш, дръж се както искаш и прави каквото искаш. Само внимавай с Ушев, защото той те мрази. Ти си генгста - ченгетата и да се спукат не могат да ти развалят купона!
 2. Слушай само генгста рап. Черните най-много го умеят рапа, обаче те да го духат! Ти само искаш да си черен, докато в кръвта ти тече...нормална червена кръв! Пък и без т'ва ти си бял - бъди си генгста на място и подкрепи околното! Слушай бял рап - ей ти на има G.G.P., има ги и много други - слушай ги тях. К'во - техния материал да не е по-зле от този на 2Pac да речем,а?
 3. Облеклото на един генгста е като неговата работна униформа - задължително да е облечен с нея, или да се счита за пътник! Горе обяснихме, торби за дрехи, дънки до раменете и ако можете - гепнете 1 гума от вторичните и си я мушнете на главата. Върху нея - някоя сополива кърпа ще свърши работа. Да не забравите да оборудвате и бичките си, иначе заради тях вас ще бият...

Понеже сте полу-братя на рапърите,а те имат ебаси малките крака,вземете да си метнете още-по високи и широки дънки, иначе много нисък изглеждате, мама му стара. Няма да имаме тука пигмей и джуджета генгсти,я!

 1. Бъдете тъп!
  Зубър се опитва да е генгста. За съжаление той ще го духа, защото има IQ 37, a то е прекалено високо за стандарта на генстите
  Увеличаване
  Зубър се опитва да е генгста. За съжаление той ще го духа, защото има IQ 37, a то е прекалено високо за стандарта на генстите
  С огромно прискърбие ви съобщаваме, че да бъдете член на нашата престижна организация, вие трябва да притежавате максималното IQ от 25! Ако вие надвишавате тази цифра, се налага да ви съобщим, че трябва да ви пратим да си търсите членство другаде. Благодарим ви за разбирането!
 2. Купи си оръжие! Не истинско, естествено, не искаш да нараниш някой с него, нали? Вземи си от онези дето Победа ги прави за 3.50лв. - зимаш си 1 пакетче по 6, черпиш своите генгста събратя и се снимате. След това си ги изяждате и сте си готови!
 3. Пиеш само маркови спиртове! Ти си генгста - ти си важна клечка и модел за подражание на всеки един малък глупак от квартала - нали като порасне ще иска като бате си "MC Баси Цървула" да пуши и пие! За това еби им майката на глупости като ракията, селянтията на бирата, а пък забрави отсега изобщо да си мислиш за виното! То е за педалите от франция, а ти не си французин! Какво ще пиеш ли? Ми ше пиеш водка Флирт право от бутилката, за да може да те гледа твоята бичка как ламочиш като истински генгста и се оливаш върху новия си боклучарски костюм и ти се радва детски! Ако водката ти се струва твърде лека категория, хващай нещо по-тежко. Ако прегазиш ликьор, скоч и уиски - отваряш аптечката, сипваш си захар в спирта и - ДО ДЪНО! Като се събудиш в болницата, извикай своите генгста събратя и няколко бички и се снимайте. Пускате новината, че най-новия ви хип хоп изпълнител "Масура Пейнис" е бил застрелян баш в студиото докато е писал рими. Продажбите на албумите му (всичките 0) ще скочат ПЕТОРНО! ЩЕ БЪДЕТЕ МИЛИОНЕРИ!!!

" Внимавай със своите бички - трябва да си ги подбираш по класа и стил! Няма да си земеш някоя зубрачка за бичка - ще си земеш нещо по-така! Например - ако пие повече от теб, как очакваш да плащаш алкохола за двама? Всичко се преценя до последния детайл. Пък и ако е красива, можеш да я изкараш от мазето и да й махнеш чувала от главата (ако е хубав, облечи го!) и да се снимаш с нея. Покажи я на генгста събратята! Ако наистина я чувстваш като приятел, я смачкай от бой профилактично...

Лични инструменти