Катерина

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Съдържание

Болницата "Катарина"


Катарина
Увеличаване
Катарина

Болницата "Катарина", на холандски "Catherina ZiekenHUIs", е наименованието на малка неокласическа сграда в територията на прочутия Айндховен. Създадена по времето на великото преселение на Кибертрон, тя е пълна със силно изразена пасмина гейове, лесбиики и бабички от Женския пазар. Културен център е "Поршъна", където всеки ден има сбирка на масони и нелегални емигранти от Ракиевград. Говори се, че там има портал към Базар Илиенци, който е бил преминаван само от любителя на билки и шано продукти - Мохамедката.

Дишуоша

Това е легендарно място от приказките на братя Грим, в което са работили хора като Бил Гейтс, Глория Мунди, както и небезизвестния хакер и пироман Бат Киро Сокчето. Още не е доказано, но видни учени от консерваторията в Плевен са описали явления като полтъргайст, шушумигане, голямо червено петно от мензис както и изчезване на работни обувки в шестото измерение.

Властелин и главен управник на Дишуоша е Ханс, силно уголемена версия на Бате Енчо, който е в постоянна битка за властта със своите колеги и съратници - Файка,Тайм и Братя Аргирови. Неговите суперсили са да брои наобратно до 2, да помества с дъх колички от Поршъна и да се кара с българите на холандски. Главен противник и дегенерат на идейте му е "другия Евгени".

Характерно за това забравено от бога място е, че е гъсто населено с българи студенти, шано маняци и небезизвестния персонаж от сериала "Дързост и простота" - Германеца. В това свърталище на клюкарки и наркомани могат да се видят още Гончита и брат и,Дърдорота,Марио-он и хлебарки от Нарния. Заради радиацията и генните експерименти, времето там тече три пъти по-бавно,отколкото на Марс.

Често чувани реплики:

"Ееее брат, ае само да те помоля да ми измиеш 2-ката..."
"Чуек, дай 2 лъжички и 17 ножчета,плс..."
"Въъъй,маняк,на тоз дядо да не му стана нещо бе..."
"Брат,колко ме марзи да работя,ше го е*а в гъза..."
"Ейй,ае да ми дадеш картата да ходя да пикая,после ше ти я върна..."
"Ейй брат,има ли нещо за ядене,че съм мноо гладен..."

Поршън

Увеличаване

"Поршън" е съкратено наименование на Ада, използвано за първи път от ФрансУа и неговите поданици преди близо 10 хиляди години. Един от най-ранните му обитатели е газовият облак Нел, способна да умъртви със своя парфюм тип "Мухозол" и змия с хрема. Други видни представители на това място са: Китайката, Дъртата лелка, Черната и ония двете. Готвачите са също често срещано явление, от които трябва да се пазят и да не им обръщат гръб всички жени, момичета, млади момченца и евентуално Реджи.

Средната температура в Поршъна е -2 градуса, като има 2 хипотези за това:

  • 1.В центъра има черна дупка, която отвежда попадналите грешници директно в Гъзът на Пръч
  • 2.Мохамедката е направил таен масонски ритуал за да се телепортира директно в стаята на тайните, където да складира открадната храна и анцузи ментета

Легендатa гласи,че на 1-ви Януари дори Бат Георги е посетил това прокълнато място и е развил в себе си чуство на Агресия.

Ресторанта

Това е мястото, където всички представители на флората и фауната в Катарина отиват да се хранят и да кроят планове за преврат. Известен още с малките си порции при завишена цена, наличието на космати телетъбиси и хора с едно ухо. Ресторанта е единственото място във вселената, където може да се купи МоУсака, вавилонски бъбреци от лилипут, както и лайна. Известни хора,които обитават ресторанта са: доктор Куийн лечителката, Драго Чая както и Дриско.

Много често в ресторанта могат да се усетят миризми на лепило,крака,пържени компири и повърня. Веднъж на 4000 години ресторанта се чисти с мокра кърпичка и одеколон.

Лични инструменти