Марс

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Марс е четвъртата по големина след Слънцето планета в нашата галактика  вестник Сега за Марс
Увеличаване
Марс е четвъртата по големина след Слънцето планета в нашата галактика
вестник Сега за Марс

Планетата, от която по първоначални данни са произлезли мъжете. По второначални данни (сиреч - взети от жени) - прасетата.

Самите мъже още спорят по въпроса, но са склонни на компромиси след втората еднолитрова бира и минимум порция и половина картофки тип - замразената радост на домакинята. При осъществяването на компромиса няма как да не се спомене Венера, и това какви подли същества са произлезли оттам, но не непременно, ако присъства в наличност трета бира, тип халба.

След нея, и задоволяването на първите две потребности в пирамидата на Маслоу, мъжете/прасетата неминуемо се опитват да пристъпят към задоволяването на третата, особено при наличие на подлсон (бел. ред. - позите и мръсотията при тази потребност зависят само и единствено от качествата на прасето/поданичката на Венера, но не са непременно ограничени до възрастта, социалната, политическа и духовна принадлежност).

За самата планета

В началото, когато планетата била наблюдавана, хората виждали следното: планетата се придвижвала в източна посока, но от време на време преминава в покой, движи се известно време на запад, след това се се завърта и тръгва на изток.

Това, разбира се, веднага ни кара да направим аналогия с променливия нрав и настроение на мъжете/прасетата. На едно от генералните събрания на Международния Астрономически Съюз за Подпомагане на Изследванията на Присъщата на Мъжете Свинщина през 1948г. броят на наименованията на Марс от 558 (кое от кое по-обидни и изпънени с презрение) бил намален на 128. Списъка с имената е одобрен през 1958г. в Москва. (бел. ред. - имена като: квази-уруд, полууигофуен, лойнотопчест хвалипръцко били забранени, мястото им заели далеч по-цивилизованите: нечувствителен егоист, сексуален маниак, абсолютен нехранимайко, мъжнедостатъчнообичащтолковапрекраснатасиинадаренавъввсякоотношениежена (било използвано в редки случаи поради естеството на изписването си) и не на последно място - незадоволителен сухар).

По-късно обектите на Марс получават имената на видни учени, мореплаватели, философи, художници и историци - което, според гореспоменатите индивиди с произход Венера, е абсолютно неправилно и случайно, а именно - тяхната теория е, че зад всеки такъв мъж/прасе, седяла една умна Жена.

Общо 189 открити на планетата сталагмита получават имена измежду които - патката, паламарката, шпека, големия, малкия, смешния, мекия, работата, едноокия капитан, циклопа, агента, кожената палка, и много други...

Вода на Марс

Вода на Марс.
Увеличаване
Вода на Марс.
След години проучвания великите учени най-сетне откриха вода на Марс.

Все още не е ясно дали водата е минерална или чешмяна!
Подръчни материали можете да намерите тук някъде в страницата.

Лични инструменти