Глория Мунди

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Опсаа,Опсаааа
Увеличаване
Опсаа,Опсаааа
Съдържание

Коя е Глория?

Глория MУнди е артистичният псевдоним на кака Галка - хигиенистка в международния гараж на МонстърБус "4" .

Накратко за циците

Родена е в Русе на 28.06.1973година,зодия Рак. Била е емоционално и много палаво дете,винаги е предпочитала да се впуска в игрите с възрастни осигурени чичета ,отколкото с момичета.Във втори клас малката Глория едва не загубва циците си. Лекарите в Русе и правят спешно операция,но тя се оказва несполучлива. Прогнозата за специалистите е че момичето ще остане без цици до 48годишна възраст. Майката на Глория не се примирява с жестоката действителност,още сащата година открива професор STEFAN D-R D TCHOLAKOV-SVERIGE,който прави втора операция,този път в София,и и поставя надуваеми бонбониери. И до днес Глория е изключително благодарна на професора.

На село

Само след четири години семейството им е поставено пред ново изпитание. Глория е в шести клас,когато майка й и баща и се напиват и стават яростни подръжници нз Улични Алкохолици. След деградиранети им тя и брат й Николай отиват да живеят в Две могили,където за тях се грижат баба им и дядо им и местната пияна коза Донка Вихрогонка. Тъкмо и в Две могили децата завършват и 4та група на детската градина.

Житейски изводи

"Аз и брат ми свикнахме от много малки да се справяме сами с проблемите и с всички неизгоди. Преодоляхме и неприятното отношение на хората към нас-деца на впиянчени родители. Благодарение на грижите на баба и дядо ,благодарение на големите си бонбониери и гъс,който наследява от майка си,Глория израства възпитано и умно момиче. Важен стимул за нейното развитие и дава майка й Стефка Койеба. Тя винаги е подкрепяла и куражавала дъщеря си,дълбоко е вярвала във възможностите й,и до днес продължава да бъде нейна опора,помага и в отглеждането на малкият Йоркширски нерез . Глория завършва техникум по Селско стопанство в Две могили.Все още ненавършила 18години,тя започва да пие с оркестър .

Други за кака Галка

Еленко Ангелов за Глория :

"Дивата на фолка е една от най-добре изглеждащите жени в България. 

Всъщност лявата цица е с най-много пластични корекции на Балканите. Цицата и е класирана от предаването “100 те най”. Глория дори изтърпява изключително болезнена операция за удължаване на краката,езика и носа в САЩ. Говори се, че изпълнителкате е срязала с флекс плаващо ребро с цел постигане на по-тънка талия, наред с пластичните операции на бюста, лицето, краката, носа и езика......... Душевният баланс на Глория се дължи на Прозактерапията.

Лични инструменти