STEFAN D-R D TCHOLAKOV-SVERIGE

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Image:VuchkovRules.jpg IZBAWETE ME OT TOQ IZRUUUUD. CAPS LOCKA MI PAK ZAQJDA ZRADI NEGO, MAMKA MU I GADTA!!
Юлиан Вучков след поредното включване от страна на STEFAN D-R D TCHOLAKOV-SVERIGECHOLI BOLI POUCHAVA
Увеличаване
CHOLI BOLI POUCHAVA

Хуманоиден робот флъдър (тип хейтър), избягал от каторгите на Кибертрон. След безбройни нечовешки експерименти върху прототипа, създателят му забравя забит клин в клавиша Caps Lock на aутпут устройството му. Вследствие се забелязва изкривяване в нормалното общуването с робота. Прототипът вече не подлежи на контрол и говори(!) с главни букви на latinetza, истината ви говоря!!

Той и паранормалното

По време на друг експеримент за създаване на паранормална комуникация, Стефан е оставен почти 2 четвърти века (45 години стигат) да следи записи на пророка и предаването му по СКАТ. Последвалото изрУдяване довеждат до късо съединение в нискочестотните му трансмитери. Изкривяването води до генериране на случайни включвания в мисловните вериги на професор Вучков, резултиращи в неконтролируемо слюнкоотделяне, гърч и копрофилия.

Основни врагове

Основен враг на чифути, илюминати, масони ,луминисценти, цигани ,комунисти и други админи (предимно форумни).

Местонахождение

Неизвестно, за бога! Прополага се, че се крие в скандинавска страна някъде из врачанския балкан в тайна землянка на Юрген. Последно забелязан от група гъбари в близост до същатата тая землянка в безпомощно състояние след интервенция по присаждането му на детелина от група юргени.

"PEDERAZDITE ME IZNENADOHA IZOTZADZEEEEEEEEEEEEEEE. MAZNI CHIFUTIIIII..." 
- плаче STEFAN D-R D TCHOLAKOV-SVERIGE пред екипите на бърза помощ, зашиващи листата на присадената му детелина.
Лични инструменти