Прозак

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Прозак или накратко - ПРОтеинова ЗАКуска!!

Съдържание

Що е то ПроЗак

Това е Специална смес от хипермикро чипове затворени в капсули. Създадена е през 60те за нуждите на хамериканската армия във Виетконг. Днес масово се ползва в САЩ перорално. Ефекта води до намаляваща социална тревожност през деня. Гражданският мир и позитивната емотивност в САЩ се дължат на ПРОЗАК.

Протеиновата Закуска с чип.
Увеличаване
Протеиновата Закуска с чип.

Социална необходимост

Прозак премахва когнитивните изкривявания при зависимостта от долари. Прекратява невротичността при чернокожие и забавя нетолерантността към демократичната несигурност.

Действие

Опитите да се лекува базисен духовен или психичен проблем като чувството за безпаричие или прекален либерализъм, не се постига с алкохол, марихуана и др. Единствено Прозак помага при депресия, обсесивно-компулсивно разстройство неясен гняв, Агресия, и други подобни .

Enjoy Prozac. Just do it! 

Прозак е:

Антикорозионно мозъчно средство, селективен нагъвател с обратен захват към серотонина. Подобрява настроението, намалява вдървяването, тревожността и чувството на страх. Отвлича интелекта и насажда чувството за национална грандомания и отхвърляне на социалдемократическият шизофренизъм.

Смес с Бело

Най - запалените прозаици /Проклетниците/ ползват коктейлни смески на ПроЗак с Пудра захар.

Велики ПроЗаици

Лични инструменти