Германеца

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Произход и история

Персонаж от Пирдопско-Златишко-Софийската митология. Смята се, че е наемен и недотам наeмен убиец на геисти. Посещавал Пирдопската Гимназия, където се среща с младежката организация "Веселите Гейове". Подложен на мощна пропаганда, той става част от организацията и в крайна сметка почти заживява в Общежитието - таен лагер на организацията. Там изучава зелевия сок и ефектите от него, заедно с останалите членове на организацията. През този период играе симулатори на насилие и започва изучаването на пушките за фунийки.

При военните

След като училищния живот свършва,членовете на организацията се разпръсват и не след дълго Германеца се оказва сам.Поради някакво странно стечение на обстоятелствата той получава призовка и се отзовава.Така той попада в Плевен.Престоя му там е изптлнен с много обогатителен.Казармата се оказва един ХРАМ на знанието,интелигентнотта НО и на геизма.Оказал се заобиколен с гейсти,без никви оръжия за защита от тях,той се чувства застрашен (анално) и решава да покаже че е анти-гейст с няколко акта на насилие.За един ден извършва физическо насилие над трима от гейстите и така си спечелва омразата на няколко роти гейсти.За щастие останалите анти-гейсти се обединяват около него. При един инцидент обаче той си навлича гнева на някой от военните лидери и бива изгонен от храма в Плевен.Смята се,че се е случило когато Германеца и някой от обкръжението му хванали двама редника от тяхна собствена стая да се щпорят анално.Явно скрити агенти гейсти.Следва буен акт на насилие,при което двамата агенти почти загиват под кубинките на групата.Следва дисциплинарно наказание и Германеца е изпратен в Горна Малина. Горна Малина се оказва доста мек наказателен център,и Германеца харесва новото си положение.Най-хубавото му е,че няма гейсти. По време на една игра на "Да си мерим пишките" Германеца вади своята, и оттам излиза доживотния му псевдоним "Германеца с голямата синя глАва".Престоят му там е спокоен и понякога интересен.Единствения гейст който идва там си тръгва бързо,след среща тип Лице-Кубинка. След като излиза от казармата започават убийствата на видни гейсти,полицията го заподозрява,и той се укрива. Местонахожденитето му е все още нейзвестно,но се знае,че поддържа връзка с "Веселите Гейове".

Любопитно

  • Като дете изпускан на глава. Няколко пъти.
  • Експериментите му върху духовите оръжия и фунийките в крайна сметка дават поразителни резултати - смята се, че убийствата на някои гейсти са направени именно с негова технология. (При убийството на гейста Жоржет Ханалев в главата му е намерена фунийка, която е пробила стената, главата и е излезнала до половината от черепа на жертвата)
Лични инструменти