Тримата акордеонисти

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 12:38, 10 яну 2011
Pavlovich (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 11:52, 27 мар 2023
Hansen (Беседа | приноси)
Подробности за връзката им с ракията, БГ и съдбата на някои.
Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
[[Картинка:Shweik.jpg|right|thumb|ШВЕЙК - Дядото на Роберт и баща на Чърчил]] [[Картинка:Shweik.jpg|right|thumb|ШВЕЙК - Дядото на Роберт и баща на Чърчил]]
-[[Картинка:Robi.jpg|left|thumb|Роберт Максуел - велик комбинатор между великите сили на мрака]]+[[Картинка:Robi.jpg|left|thumb|[[Роберт Максуел]] - велик комбинатор между великите сили на мрака]]
[[Картинка:Winston2.jpg|thumb|Уинстън - син на Швейк и баща на Роберт Максуел]] [[Картинка:Winston2.jpg|thumb|Уинстън - син на Швейк и баща на Роберт Максуел]]
-Тримата велики агенти на СССР през 20 век са известни под кодовото наименование [[Тримата акордеонисти]]. Любовта и на тримата /дядо, баща и внук/ към акордеона ги отвежда в музикалния кръжок във висшето агентурно училище "Оксфорд", където са вербувани за комунистическата кауза чрез акордеон "Велтмайстер" като подарък. Тези три поколения на фамилия "[[Бирбаух]]" оказват влияние в историята на [[Земята]], [[Луната]] и [[Лондон]].+Тримата велики агенти на [[СССР]] през 20 век са известни под кодовото наименование [[Тримата акордеонисти]]. Любовта и на тримата /дядо, баща и внук/ към акордеона ги отвежда в музикалния кръжок във висшето агентурно училище "[[Оксфорд]]", където са вербувани за комунистическата кауза чрез акордеон "Велтмайстер" като подарък. Акордеонът, наречен още "Боян" в [[Русия]], е изобретен и произведен в руската фабрика със същото име, което пък от своя страна е тясно свързано исторически с древнобългарския [[Боян Магесник]], виден представител на магическото преобразяване ([[шейп-шифтинг]]) в следствие на ритуалното препиване с алкохол, особено [[ракия]], откъдето и интетесът към ракията и по-късната връзка на внука с [[България]].
-Най - лансиран в историята е [[Уинстън Чърчил]], син на Швейк и баща на [[Роберт Максуел]]. Уинстън е най - известен обаче в клубовете на [[Улични Алкохолици]].+Тези три поколения на фамилия "[[Бирбаух]]" оказват влияние в историята на [[Земята]], [[Луната]] и [[Лондон]].
-Характерно за тримата роднини, е че имат различен геоантропологично - алкохолистичен произход. Дядото Швейк е романтичен и хрисим славянин. Бираджия. Синът Чърчил е властен и алчен англосаксонец. Почитател на скоча и безхаберник. Роберт Максуел известен с прозвището си Ян Лодвик Хох, е комбинаторът - евреин в родата. Пие всичко.+Най-лансиран в историята е [[Уинстън Чърчил]], син на Швейк и баща на [[Роберт Максуел]]. Приживе Уинстън е най-известен обаче в клубовете на [[Улични Алкохолици]].
-Безусловно 20-и век е белязан от усилията на тримата Бирбаух да унищожат цялата [[Бира]] и уиски на планетата. След неуспешните опити на дядото и синът, внукът Роберт влиза в амбициозен и зловещ план срещу [[Империята]]. Според този план бирата и уискито трябва да бъдат изпити не само на планетата Земя, но и на Луната. Естествен завършек на този неестествен план е смъртта на Роберт през 1991г.+Характерно за тримата роднини е, че имат различен геоантропологично-алкохолистичен произход. Дядото Швейк е романтичен и хрисим панонско-великоморавски [[славяни]]н от [[Бохемия]]. Бираджия.
-Той е убит от [[Милко Ешкенази]], заради парично - конспиративни интереси.+Синът Чърчил е властен и алчен англосаксонец. Почитател на скоча и безхаберник; в ранната му кариера като военен е обичал да го обичат отзад [[турци]]те. Бидейки обаче в постоянно опиянение в компанията на братята Алко и Холик, объркал турците с българи и по-късно, за малко изпаднал в трезвено състояние на абстиненция, поискал да превърне България в картофена нива (не успял, но след смъртта му негови почитатели основали и поддържали в негова памет картофеното стърнище [[стадион "Тича"]] в мегаполиса и конгломерат на култови средища [[Варна]]). С това си действие застрашил древния извор на Майката на всички питиета Ракията, заради което според някои сведения бил спрян и наказан от [[Богове]]те, [[Брус Ли]] и самия [[Чък Норис]] химселф.
 +[[Роберт Максуел]], известен с прозвището си Ян Лодвик Хох, е комбинаторът-[[евреи]]н в родата. Пие всичко, особено обича обаче ракията на [[Бай Тошо]]. Временно възстановил добрите отношения на фамилията с България.
-Тримата акордеонисти са неразривно свързани в историко - философски план с [[Tримата тромпетисти]].+Безусловно 20-и век е белязан от усилията на тримата Бирбаух да унищожат цялата [[Бира]] и уиски на планетата. Частичен успех е постигнат само в главните центрове на комунизъма [[САЩ]] и [[СССР]] по време на Сухия режим. След неуспешните опити на дядото и сина, внукът Роберт влиза в амбициозен и зловещ план срещу [[Империята]]. Според този план бирата и уискито трябва да бъдат изпити не само на планетата Земя, но и на Луната. Естествен завършек на този неестествен план е смъртта на Роберт през 1991г.
 +Той е убит и изчезва насред [[Бермудския триъгълник]], като (подобно на друг последовател на бат'Боян/Баян/-Магесника - Григорий [[Распутин]]) е отровен и удавен с [[карнобат]]ско уиски, намушкан с къс скитски меч акинак, застрелян с револвер [[Колт Миротворец]], пребит с плоската страна на [[бата]] за крикет, набит на кол, нацепен в десятката с [[кози крак]], удушен и разчленен с японски меч тип катана на яхтата си и изхвърлен зад борда от [[хазари]]на [[Милко Ешкенази]] и [[Маргарин Мицев]], заради парично-конспиративни интереси в областта на търговията със закуски и пестенето от тях. Предполага се и връзка с вековната талмудическа вражда м-у сафарадимите, чийто представител предполагаемо е бил Максуел, и ашкеназитата-хазари, или иначе казано - м-у клановете на [[Ротшилд]] и [[Рокфелер]] съответно. Малко по-късно подобна съдба сполетява и самия Милко.
 + 
 +Тримата акордеонисти са неразривно свързани в историко-философски план с [[Tримата тромпетисти]].
[[Категория: Люде]] [[Категория: Люде]]

Версия от 11:52, 27 мар 2023

ШВЕЙК - Дядото на Роберт и баща на Чърчил
Увеличаване
ШВЕЙК - Дядото на Роберт и баща на Чърчил
 - велик комбинатор между великите сили на мрака
Увеличаване
Роберт Максуел - велик комбинатор между великите сили на мрака
Уинстън - син на Швейк и баща на Роберт Максуел
Увеличаване
Уинстън - син на Швейк и баща на Роберт Максуел


Тримата велики агенти на СССР през 20 век са известни под кодовото наименование Тримата акордеонисти. Любовта и на тримата /дядо, баща и внук/ към акордеона ги отвежда в музикалния кръжок във висшето агентурно училище "Оксфорд", където са вербувани за комунистическата кауза чрез акордеон "Велтмайстер" като подарък. Акордеонът, наречен още "Боян" в Русия, е изобретен и произведен в руската фабрика със същото име, което пък от своя страна е тясно свързано исторически с древнобългарския Боян Магесник, виден представител на магическото преобразяване (шейп-шифтинг) в следствие на ритуалното препиване с алкохол, особено ракия, откъдето и интетесът към ракията и по-късната връзка на внука с България.

Тези три поколения на фамилия "Бирбаух" оказват влияние в историята на Земята, Луната и Лондон.

Най-лансиран в историята е Уинстън Чърчил, син на Швейк и баща на Роберт Максуел. Приживе Уинстън е най-известен обаче в клубовете на Улични Алкохолици.

Характерно за тримата роднини е, че имат различен геоантропологично-алкохолистичен произход. Дядото Швейк е романтичен и хрисим панонско-великоморавски славянин от Бохемия. Бираджия. Синът Чърчил е властен и алчен англосаксонец. Почитател на скоча и безхаберник; в ранната му кариера като военен е обичал да го обичат отзад турците. Бидейки обаче в постоянно опиянение в компанията на братята Алко и Холик, объркал турците с българи и по-късно, за малко изпаднал в трезвено състояние на абстиненция, поискал да превърне България в картофена нива (не успял, но след смъртта му негови почитатели основали и поддържали в негова памет картофеното стърнище стадион "Тича" в мегаполиса и конгломерат на култови средища Варна). С това си действие застрашил древния извор на Майката на всички питиета Ракията, заради което според някои сведения бил спрян и наказан от Боговете, Брус Ли и самия Чък Норис химселф. Роберт Максуел, известен с прозвището си Ян Лодвик Хох, е комбинаторът-евреин в родата. Пие всичко, особено обича обаче ракията на Бай Тошо. Временно възстановил добрите отношения на фамилията с България.

Безусловно 20-и век е белязан от усилията на тримата Бирбаух да унищожат цялата Бира и уиски на планетата. Частичен успех е постигнат само в главните центрове на комунизъма САЩ и СССР по време на Сухия режим. След неуспешните опити на дядото и сина, внукът Роберт влиза в амбициозен и зловещ план срещу Империята. Според този план бирата и уискито трябва да бъдат изпити не само на планетата Земя, но и на Луната. Естествен завършек на този неестествен план е смъртта на Роберт през 1991г. Той е убит и изчезва насред Бермудския триъгълник, като (подобно на друг последовател на бат'Боян/Баян/-Магесника - Григорий Распутин) е отровен и удавен с карнобатско уиски, намушкан с къс скитски меч акинак, застрелян с револвер Колт Миротворец, пребит с плоската страна на бата за крикет, набит на кол, нацепен в десятката с кози крак, удушен и разчленен с японски меч тип катана на яхтата си и изхвърлен зад борда от хазарина Милко Ешкенази и Маргарин Мицев, заради парично-конспиративни интереси в областта на търговията със закуски и пестенето от тях. Предполага се и връзка с вековната талмудическа вражда м-у сафарадимите, чийто представител предполагаемо е бил Максуел, и ашкеназитата-хазари, или иначе казано - м-у клановете на Ротшилд и Рокфелер съответно. Малко по-късно подобна съдба сполетява и самия Милко.

Тримата акордеонисти са неразривно свързани в историко-философски план с Tримата тромпетисти.

Лични инструменти