Тримата акордеонисти

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

ШВЕЙК - Дядото на Роберт и баща на Чърчил
Увеличаване
ШВЕЙК - Дядото на Роберт и баща на Чърчил
 - велик комбинатор между великите сили на мрака
Увеличаване
Роберт Максуел - велик комбинатор между великите сили на мрака
Уинстън - син на Швейк и баща на Роберт Максуел
Увеличаване
Уинстън - син на Швейк и баща на Роберт Максуел


Тримата велики агенти на СССР през 20 век са известни под кодовото наименование Тримата акордеонисти. Любовта и на тримата /дядо, баща и внук/ към акордеона ги отвежда в музикалния кръжок във висшето агентурно училище "Оксфорд", където са вербувани за комунистическата кауза чрез акордеон "Велтмайстер" като подарък. Акордеонът, наречен още "Боян" или "Баян" в Русия, е изобретен и произведен в руската фабрика със същото име, което пък от своя страна е тясно свързано исторически с древнобългарския Боян Магесник, виден представител на магическото преобразяване (шейп-шифтинг) в следствие на ритуалното препиване с алкохол, особено ракия, откъдето и интетесът към ракията и по-късната връзка на внука с България.

Тези три поколения на фамилия "Бирбаух" оказват влияние в историята на Земята, Луната и Лондон.

Най-лансиран в историята е Уинстън Чърчил, син на Швейк и баща на Роберт Максуел. Приживе Уинстън е най-известен обаче в клубовете на Улични Алкохолици.

Характерно за тримата роднини е, че имат различен геоантропологично-алкохолистичен произход. Дядото Швейк е романтичен и хрисим панонско-великоморавски славянин от Бохемия. Бираджия. Синът Чърчил е властен и алчен англосаксонец. Почитател на скоча и безхаберник; в ранната му кариера като военен е обичал да го обичат отзад турците. Бидейки обаче в постоянно опиянение в компанията на братята Алко и Холик, объркал турците с българи и по-късно, за малко изпаднал в трезвено състояние на абстиненция, поискал да превърне България в картофена нива (не успял, но след смъртта му негови почитатели основали и поддържали в негова памет картофеното стърнище стадион "Тича" в мегаполиса и конгломерат на култови средища Варна). С това си действие застрашил древния извор на Майката на всички питиета Ракията, заради което според някои сведения бил спрян и наказан от Боговете, Брус Ли, Брус Уилис и самия Чък Норис химселф. Роберт Максуел, известен с прозвището си Ян Лодвик Хох, е комбинаторът-евреин в родата. Пие всичко, особено обича обаче ракията на Бай Тошо. Временно възстановил добрите отношения на фамилията с България.

Безусловно 20-и век е белязан от усилията на тримата Бирбаух да унищожат цялата Бира и уиски на планетата. Частичен успех е постигнат само в главните центрове на комунизъма САЩ и СССР по време на Сухия режим. След неуспешните опити на дядото и сина, внукът Роберт влиза в амбициозен и зловещ план срещу Империята. Според този план бирата и уискито трябва да бъдат изпити не само на планетата Земя, но и на Луната. Естествен завършек на този неестествен план е смъртта на Роберт през 1991г. Той е убит и изчезва насред Бермудския триъгълник, като (подобно на друг последовател на бат'Боян/Баян/-Магесника - Григорий Распутин) е отровен и удавен с карнобатско уиски, намушкан с къс скитски меч акинак, застрелян с револвер Колт Миротворец, пребит с плоската страна на бата за крикет, набит на кол, нацепен в десятката с кози крак, удушен и разчленен с японски меч тип катана на яхтата си и изхвърлен зад борда от хазарина Милко Ешкенази и Маргарин Мицев, заради парично-конспиративни интереси в областта на търговията със закуски и пестенето от тях. Предполага се и връзка с вековната талмудическа вражда м-у сафарадимите, чийто представител предполагаемо е бил Максуел, и ашкеназитата-хазари, или иначе казано - м-у клановете на Ротшилд и Рокфелер съответно. Малко по-късно подобна съдба сполетява и самия Милко.

Тримата акордеонисти са неразривно свързани в историко-философски план с Tримата тромпетисти.

Лични инструменти