Уинстън Чърчил

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Увеличаване

Уинстън Чърчил /Winston Churchill/; A.k.a. - W.C..

Сър Мистър Уинстън Чърчил /Чучи - за приятелите/ е водещ световен Алкохолик oт средата на 20-и век.

Чърчил е незаконен син на Добрият войник Швейк.

В секретните доклади на ЦРУ, в документи на британското и израелското разузнаване, в показанията на един от главните му съучастници /Де Гол/ и в източници, излизащи от правоохранителните органи на САЩ и на други държави, той е описан като злодей, представлявал сериозна заплаха за дестилирането на уиски в Израел, Източна Европа и Северна Америка. Желанието на Чърчил да фалшифицира историята на световното уиски довежда до окупацията на Норвегия от германците. Според зловещият британски заговор, уискито трябвало официално да бъде признато за английска народна напитка.

К'ъв мъж си без уиски и пура, бе...ей!
- Заядливо питане на Уинстън към Адолф след окупирането на Норвегия

Уинстън Чърчил от сутрин е надигал бутилката с уиски. Негово собственоръчно написано меню доказва, че за закуска вместо кафе е пиел уиски, а вместо кифлички е пушел пура. Абсолютно задължително за него е да се пушат пури, както и да се консумира алкохол преди, след и ако е необходимо по време на ядене, както и в интервалите помежду. На въпрос от репортер на вестник "Трета Възраст" каква е рецептата на доброто здраве, Уинстън отговаря: "Сутрин - уиски и пура, на обед - уиски и пура, вечер - уиски и пура ,и запомнете, млади човече, никакъв спорт."

Теория за произхода на Чърчил

Според предположенията и изследванията на редица големи учени като отец Гелеменов, Йоло Денев и други колоси на цивилизацията, Чърчил е чехословак. Интересно е да се отбележи, че е роден 9 месеца след като майка му и баща му са на посещение при чехословашкия крал.

Уинстън Чърчил е един от вдъхновителите на Улични Алкохолици, Батето и Янчо Таков

Лични инструменти