Милко Ешкенази

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Милко на карнавал.
Увеличаване
Милко на карнавал.

Милко Ешкенази е полковник от ДС, капитан от КГБ, стратег на ЦРУ и посветен ционист от "Ниво 786 Изток" с чин на мотивационен лектор. Той е активен боец на Тихия Фронт, но за съжаление намира смъртта си през 1993 година. Исторически доказана е връзката му с мнимото ликвидиране на един от Тримата акордеонисти.

Според тайни доклади на Папата, Милко е участник в съботирането на проекта за възраждане на Хазарския Хаганат с което си навлича гнева на определени световни владетели на съдби. Това и предопределя нелепата му смърт. След неколкократни предупреждения и заплахи той е ликвидитран от наемници на Гладио на руска туристическа яхта в Черно море. Трупът му е бил изхвърлен в морето. Патоанатомът занимал се със случая намира интересни кодирани белези по тялото. След няколко седмици и той е намерен самоубит на вилата си във Виница.


В цивилния живот Милко Ешкенази е къртица в БАН. Той е депутат, бохем и комарджия. Тези му дейности го правят популярен герой на обществеността, той е любимец на децата и средношколците от онова време.

И до днес, за непосветените остава загадка причината за смъртта му както и окритите на негово име в "Креди Сюис" милиони франкове в български брейди облигации.

Лични инструменти