Тримата акордеонисти

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 11:52, 27 мар 2023
Hansen (Беседа | приноси)
Подробности за връзката им с ракията, БГ и съдбата на някои.
← Go to previous diff
Текуща версия
Hansen (Беседа | приноси)

Ред 4: Ред 4:
-Тримата велики агенти на [[СССР]] през 20 век са известни под кодовото наименование [[Тримата акордеонисти]]. Любовта и на тримата /дядо, баща и внук/ към акордеона ги отвежда в музикалния кръжок във висшето агентурно училище "[[Оксфорд]]", където са вербувани за комунистическата кауза чрез акордеон "Велтмайстер" като подарък. Акордеонът, наречен още "Боян" в [[Русия]], е изобретен и произведен в руската фабрика със същото име, което пък от своя страна е тясно свързано исторически с древнобългарския [[Боян Магесник]], виден представител на магическото преобразяване ([[шейп-шифтинг]]) в следствие на ритуалното препиване с алкохол, особено [[ракия]], откъдето и интетесът към ракията и по-късната връзка на внука с [[България]]. +Тримата велики агенти на [[СССР]] през 20 век са известни под кодовото наименование [[Тримата акордеонисти]]. Любовта и на тримата /дядо, баща и внук/ към акордеона ги отвежда в музикалния кръжок във висшето агентурно училище "[[Оксфорд]]", където са вербувани за комунистическата кауза чрез акордеон "Велтмайстер" като подарък. Акордеонът, наречен още "Боян" или "Баян" в [[Русия]], е изобретен и произведен в руската фабрика със същото име, което пък от своя страна е тясно свързано исторически с древнобългарския [[Боян Магесник]], виден представител на магическото преобразяване ([[шейп-шифтинг]]) в следствие на ритуалното препиване с алкохол, особено [[ракия]], откъдето и интетесът към ракията и по-късната връзка на внука с [[България]].
Тези три поколения на фамилия "[[Бирбаух]]" оказват влияние в историята на [[Земята]], [[Луната]] и [[Лондон]]. Тези три поколения на фамилия "[[Бирбаух]]" оказват влияние в историята на [[Земята]], [[Луната]] и [[Лондон]].
Ред 11: Ред 11:
Характерно за тримата роднини е, че имат различен геоантропологично-алкохолистичен произход. Дядото Швейк е романтичен и хрисим панонско-великоморавски [[славяни]]н от [[Бохемия]]. Бираджия. Характерно за тримата роднини е, че имат различен геоантропологично-алкохолистичен произход. Дядото Швейк е романтичен и хрисим панонско-великоморавски [[славяни]]н от [[Бохемия]]. Бираджия.
-Синът Чърчил е властен и алчен англосаксонец. Почитател на скоча и безхаберник; в ранната му кариера като военен е обичал да го обичат отзад [[турци]]те. Бидейки обаче в постоянно опиянение в компанията на братята Алко и Холик, объркал турците с българи и по-късно, за малко изпаднал в трезвено състояние на абстиненция, поискал да превърне България в картофена нива (не успял, но след смъртта му негови почитатели основали и поддържали в негова памет картофеното стърнище [[стадион "Тича"]] в мегаполиса и конгломерат на култови средища [[Варна]]). С това си действие застрашил древния извор на Майката на всички питиета Ракията, заради което според някои сведения бил спрян и наказан от [[Богове]]те, [[Брус Ли]] и самия [[Чък Норис]] химселф. +Синът Чърчил е властен и алчен англосаксонец. Почитател на скоча и безхаберник; в ранната му кариера като военен е обичал да го обичат отзад [[турци]]те. Бидейки обаче в постоянно опиянение в компанията на братята Алко и Холик, объркал турците с българи и по-късно, за малко изпаднал в трезвено състояние на абстиненция, поискал да превърне България в картофена нива (не успял, но след смъртта му негови почитатели основали и поддържали в негова памет картофеното стърнище [[стадион "Тича"]] в мегаполиса и конгломерат на култови средища [[Варна]]). С това си действие застрашил древния извор на Майката на всички питиета Ракията, заради което според някои сведения бил спрян и наказан от [[Богове]]те, [[Брус Ли]], [[Брус Уилис]] и самия [[Чък Норис]] химселф.
[[Роберт Максуел]], известен с прозвището си Ян Лодвик Хох, е комбинаторът-[[евреи]]н в родата. Пие всичко, особено обича обаче ракията на [[Бай Тошо]]. Временно възстановил добрите отношения на фамилията с България. [[Роберт Максуел]], известен с прозвището си Ян Лодвик Хох, е комбинаторът-[[евреи]]н в родата. Пие всичко, особено обича обаче ракията на [[Бай Тошо]]. Временно възстановил добрите отношения на фамилията с България.

Текуща версия

ШВЕЙК - Дядото на Роберт и баща на Чърчил
Увеличаване
ШВЕЙК - Дядото на Роберт и баща на Чърчил
 - велик комбинатор между великите сили на мрака
Увеличаване
Роберт Максуел - велик комбинатор между великите сили на мрака
Уинстън - син на Швейк и баща на Роберт Максуел
Увеличаване
Уинстън - син на Швейк и баща на Роберт Максуел


Тримата велики агенти на СССР през 20 век са известни под кодовото наименование Тримата акордеонисти. Любовта и на тримата /дядо, баща и внук/ към акордеона ги отвежда в музикалния кръжок във висшето агентурно училище "Оксфорд", където са вербувани за комунистическата кауза чрез акордеон "Велтмайстер" като подарък. Акордеонът, наречен още "Боян" или "Баян" в Русия, е изобретен и произведен в руската фабрика със същото име, което пък от своя страна е тясно свързано исторически с древнобългарския Боян Магесник, виден представител на магическото преобразяване (шейп-шифтинг) в следствие на ритуалното препиване с алкохол, особено ракия, откъдето и интетесът към ракията и по-късната връзка на внука с България.

Тези три поколения на фамилия "Бирбаух" оказват влияние в историята на Земята, Луната и Лондон.

Най-лансиран в историята е Уинстън Чърчил, син на Швейк и баща на Роберт Максуел. Приживе Уинстън е най-известен обаче в клубовете на Улични Алкохолици.

Характерно за тримата роднини е, че имат различен геоантропологично-алкохолистичен произход. Дядото Швейк е романтичен и хрисим панонско-великоморавски славянин от Бохемия. Бираджия. Синът Чърчил е властен и алчен англосаксонец. Почитател на скоча и безхаберник; в ранната му кариера като военен е обичал да го обичат отзад турците. Бидейки обаче в постоянно опиянение в компанията на братята Алко и Холик, объркал турците с българи и по-късно, за малко изпаднал в трезвено състояние на абстиненция, поискал да превърне България в картофена нива (не успял, но след смъртта му негови почитатели основали и поддържали в негова памет картофеното стърнище стадион "Тича" в мегаполиса и конгломерат на култови средища Варна). С това си действие застрашил древния извор на Майката на всички питиета Ракията, заради което според някои сведения бил спрян и наказан от Боговете, Брус Ли, Брус Уилис и самия Чък Норис химселф. Роберт Максуел, известен с прозвището си Ян Лодвик Хох, е комбинаторът-евреин в родата. Пие всичко, особено обича обаче ракията на Бай Тошо. Временно възстановил добрите отношения на фамилията с България.

Безусловно 20-и век е белязан от усилията на тримата Бирбаух да унищожат цялата Бира и уиски на планетата. Частичен успех е постигнат само в главните центрове на комунизъма САЩ и СССР по време на Сухия режим. След неуспешните опити на дядото и сина, внукът Роберт влиза в амбициозен и зловещ план срещу Империята. Според този план бирата и уискито трябва да бъдат изпити не само на планетата Земя, но и на Луната. Естествен завършек на този неестествен план е смъртта на Роберт през 1991г. Той е убит и изчезва насред Бермудския триъгълник, като (подобно на друг последовател на бат'Боян/Баян/-Магесника - Григорий Распутин) е отровен и удавен с карнобатско уиски, намушкан с къс скитски меч акинак, застрелян с револвер Колт Миротворец, пребит с плоската страна на бата за крикет, набит на кол, нацепен в десятката с кози крак, удушен и разчленен с японски меч тип катана на яхтата си и изхвърлен зад борда от хазарина Милко Ешкенази и Маргарин Мицев, заради парично-конспиративни интереси в областта на търговията със закуски и пестенето от тях. Предполага се и връзка с вековната талмудическа вражда м-у сафарадимите, чийто представител предполагаемо е бил Максуел, и ашкеназитата-хазари, или иначе казано - м-у клановете на Ротшилд и Рокфелер съответно. Малко по-късно подобна съдба сполетява и самия Милко.

Тримата акордеонисти са неразривно свързани в историко-философски план с Tримата тромпетисти.

Лични инструменти