Борката

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 12:51, 19 окт 2013
Baten8 (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 05:35, 12 мар 2016
Baten8 (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 23: Ред 23:
=== B-93 днес === === B-93 днес ===
-В момента B-93 се прехранва като опозиция на [[P-Ű∙P-F]], [[Дако Лудия]] и [[Вальо Моржа]]. Опитва се да установи контакт с [[Азис]] и [[Джъстин Бийбър]], за да си спретне малка оргия в едно мазе. Та такъви ми работи....+В момента B-93 се прехранва като опозиция на [[P-Ű∙P-F]], [[Рупси Бой]], [[Дако Лудия]] и [[Вальо Моржа]].
 +Специално с [[Рупси Бой|Рупсито]] са в особено тежка конфронтация и постоянно си погаждат всякакви номера, мизерии и взаимно се тропат и нареждат из публичното пространство. С първия си приятел в живота [[Недим]] постоянно кроят конспирации за съсипването на живота на Рупсито в краткосрочен и дългосрочен аспект, като бележат немалък успех. Мизериите им са станали култови из цяла Варна и не само. От цялата работа не става ясно как успява и той, и приятеля му да минат между капките, като има подозрения, че Илюминати са опънали чадър над тях.
 +Зад гърба си има около 1200 неуспешни опита за намиране на работа, 3 опита да си хване аверка, 21000 лв щети в резултат на тия опити, един куп разбити родителски надежди и болни амбиции, както и един куп разбити сърца.
 + 
 + 
[[Категория:Trollолиада]] [[Категория:Trollолиада]]

Версия от 05:35, 12 мар 2016

Image:Valyo - BW-Sh-th.jpg Вальо Моржа коментира:
Това е очевидно доказателство, че приемането на бонбонки, алкохол и амфетамини може да направи човека обратно маймуна‼

B-93 е първият по рода си прототип на ТПО «Небула».

Технически параметри

Дизайнът му е създаден на Нептун. Има делегирано участие от Меркурий, Уран и Плутон. Има изключително бърз мултитаск процесор с много добър копроцесор. Тактовата честота се пази в тайна.

Развойна история

След като през 1991 бива изчислен и направен дизайна му, през късното лято на 1992, B-93 бива пуснат към Земята. При преминаването му през астероидния пояс се цапва в някакъв астероид с глава и оттогава тя става на тиква. Траекторията му за навлизане в земната атмосфера се променя с много и появата му се съпътства с мощен тътен и продънване на гредоредния покрив на това, което ще се превърне в негов роден дом.

Тъй като резкия сблъсък предизвиква фрактури в процесорния кортекс, B-93 се развива като много чудата и покъртително гротескна имитация на дете. Докато връстниците му се кефят да гледат Том и Джери, B-93 в пристъп на върховно отегчение разработва нещо, което впоследствие попада в ръцете на Google и бива пуснато с търговското наименование Android OS. Въпросната случка датира от януари 1998. През 2001 B-93 щурмува (странно защо, крайно неуспешно) TOP 100 на UK & US Billboard Chart с unplugged-кавър на «Me gusta la mañana».

В следващите години B-93 се държи крайно пасивно, докато крои серия от активни мероприятия.


Идва време, в което попада в климатично училище и там се научава, че не бива да се доверява на всеки и че външният вид понякога лъже.


В гимназиалния си период B-93 го раздава турбо-льохман и ултра-простак, което му спечелва лоша слава, която се носи като градска легенда от уста на уста и до днес.

B-93 днес

В момента B-93 се прехранва като опозиция на P-Ű∙P-F, Рупси Бой, Дако Лудия и Вальо Моржа. Специално с Рупсито са в особено тежка конфронтация и постоянно си погаждат всякакви номера, мизерии и взаимно се тропат и нареждат из публичното пространство. С първия си приятел в живота Недим постоянно кроят конспирации за съсипването на живота на Рупсито в краткосрочен и дългосрочен аспект, като бележат немалък успех. Мизериите им са станали култови из цяла Варна и не само. От цялата работа не става ясно как успява и той, и приятеля му да минат между капките, като има подозрения, че Илюминати са опънали чадър над тях. Зад гърба си има около 1200 неуспешни опита за намиране на работа, 3 опита да си хване аверка, 21000 лв щети в резултат на тия опити, един куп разбити родителски надежди и болни амбиции, както и един куп разбити сърца.

Лични инструменти