P-Ű∙P-F

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Известен като Пею Пеев - бот на Кибертрон, създаден с цел да сбира комплекси секви - жилищни, индустриални, военно-индустриални, технологични, медицински, военни, курортни, аграрни, аграрно-промишлени, резерватни, природни и всякакви други с помощта на чехъл, вестник, навит на руло, базука, калашник, танк, БТР, гаубица, МТЛБ, Икарус, Москвич, Голф 4, мухобойка, писъци и хакерски атаки, взети най-често от бюрото около компютъра му или вечно отворената GTA IV с модове за Икаруси, Москвичи и Голф 4-ки.

Храни се със сандвичи на Subway, McDonalds, както и с разбити сърца на многобройни млади дами, бъдещи жени и негови близки приятели.

Естествени врагове на P-Ű·P-oF2

Нашият приятел получава остри автоимунни реакции от искреност, прямост, откровеност и желание за споделеност. Изпитва рязка непоносимост към кирилицата и българския език. Според някои изтъкнати програмисти, тази негова непоносимост се дължи на факта, че в ядрото на операционната му система, базирана на оперативна среда за бордови компютър на Икарус С80.64М командите се подават на асемблер и фортранс и са само на латиница. За да може да бъдат декодирани, са необходими тънки познания по архаични компютърни езици и грузински, гуджарати, инуктуитут, каннада и цигански.

Естествена конкуренция му се явяват qнатата и МеНеДетата, макар и да има немалко родство помежду им.


Лични инструменти