Голф 4

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Увеличаване

Най-накрая новият модел е разсекретен!

Както беше известно, немският концерн беше обединил усилията си с NASA за взаимопомощ в разработването на Голф 4. Налице е първото земно превозно средство, оптимизирано за пласмент и на други планети. Возилото е проектирано за изместване на класическия луноход на NASA в т.н. лунобег, който през следващите лунни мисии ще превърне повърхността на Луната в Голф игрище.

Съдържание

Използвани технологии

Само малка част от разсекретените технологии:

Отразителна дъбилна боя

Новият модел Голф се доставя със сребриста отразяваща боя, която служи за предпазване от слънчевото лъчение, което на Луната не се филтрира от атмосфера...

2F2F система за ускорение

2 Fast 2 Furious системата за ускорение е специална разработка на БАН (патентен номер 22-7684-13), по-известна на български като Фифи. Тя служи за фокусиране на тягата на Бас тубите към пропелера.

Армагедон краш тестинг

Специален краш тестинг разработен от Ахмед Мерчев за Голф 4. Тестът е специален. На предните седалки се тества с 2 Кибертрон кукли, а на задната със секс кукли.

GuZaR система

Специална система за защита при катастрофа. В седалката има специални активни магнити "Д-р Ливайн", които придържат поцинкования ланец на шофьора при сблъсък и го предпазват от камшичен удар. Поставката за чаша пък се прибира, като така се елиминира риска за панталона на шофьора. На мястото на белите калъфки на седалките са монтирани специални ортопедични калъфки с NASA светлинни и звукови ефекти.

Блиц-крик система

Специална система за въртене на гуми. Скрито монтиран под колелата крик повдига колата за по-добро въртене на гумите на едно място.

Дроп-стоп система

Специална система са спиране, която намалява спирачния път под 1 метър за 100 км/ч. При активиране на системата колата автоматично се насочва към най-близкия водоем, река, дере или море, в което да падне колата.

Поглед в бъдещето

Увеличаване

За VW Голф Слънчевата система е тясна. Очаквайте скоро по главната в Перник, а след това и в други галактики още по-зашеметяващия модел Голф 5, базиран на съчетание от космически технологии с промишлен шпионаж в завода в Рюселсхайм (поточната линия на Опел Астра ІІІ GTV).

Твърди се, че първите секретни разработки вече са изпробвани на правия участък на магистрала "Люлин" от турски бачкер, отпрашил от квартирата си в Перник в рекламната пауза на "Съкъз", за да посрещне министерската проверка на обекта.

Секретните разработки

Категорични свидетелства, че секретните разработки на Голф-серията са преустановени след резолюциите на ООН, липсват. Нещо повече, усилията на миротворците на ООН водят до масово запълване на редиците на Чуждестранния легион с инженери от PHI. Така в дълбините на Сахара се заражда идеята за "напомпан" тунинг на Голфа.

Увеличаване

Очевидци описват модела като "ебаси гоуемио ГОУФ" и дават сведения за секретното му име - "Туарег". Разработчикът на версията в личен разговор е потвърдил информацията, че тунингът е осъществен от двама членове на едноименното племе. Те разбрали съвсем правилно пожеланието на инженера от PHI, което гласяло: "да ми духате в двуцевката на Гоуфо".

Лични инструменти