Недим

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Следващият по реда на поява неповторим представител на новата човешка раса е Недим. За разлика от Борката, Недим има силен апетит за мокри пичета, които да подсуши по съответния начин. Иначе през останалото време кара автобуси Икарус и даже с Борката си устройват гонки, за които се приказва след това с години. Така също по най-Православен начин постоянни тормози и наказва Рупсито като му върти мизерии. Иначе има мозък, който обаче бива използван много често за не съвсем редовни цели (например: мизериите, които прави на Рупси Бой). Подозира се тайна закрила на Илюминати над него и Борката.

макло автогеография

Роден в Етишопия, която обаче не понася заради безпределната ѝ мръсотия. Предпочита Варна, Търново, Унгария, Румъния и Сърбия пред родния си град и Пловдив.

Така, досущ като Борката, Недим се слави с любовта си към всичко необичайно, изчанчено и откачено. Двамата с Борката на плаж във Варна не ходят никога, но за сметка на това охотно хващат пътя към Румъния, за да си плакнат гъзовете на румънското море.

От началото на 2010, когато Борката и Недим се запознават, двамата започват съвместна борба срещу това, което се почита на 15 Септември, Кибертрон, Джъстин Бийбър, Азис, Икебаната, илюминатите (които иначе ги покровителстват) и педофилите. Засега със силно променлив успех и крайно неясен изход от борбата.

Последни новини

Борката и Недим са успели да пръснат поне дузина селтаци с БМВ-та из пътищата на страната. Съсипали са поне 3-4 ваканции на Рупсито и смятат да продължат със светлите си дела и занапред. Пребивали са Рупсито няколко пъти и са го водили веднъц до Румъния в багажника на една Жигула, за да не им надува главите.

Умения

  • Контрол над изблиците на гняв на Борката и церене на бъговете му с шутове, крошета и шамари;
  • Изваждане на електроника от строя с минимум усилия;
  • Изкарване на пари без абсолютно никакви усилия;
  • Обиране на всички залози на сфара;
  • Трещене из пътищата с Икаруси;
  • Ебане на всичко женско по белия свят;
  • както и ред други, които трябва да откриете сами, ако ви стиска да го доближите....

(Това последното го вметна Чък Норис, докато рецензираше статията - бел.авт.)

Лични инструменти