Найден Гочев

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

В един от най-отчаяните си опити да догонят технологиите, разработени от Кибертрон, SUN стартират секретен проект с кодово име JOKe. След дългогодишни експерименти и горчиви разочарования с бета версии проектът се увенчава с успех. Найден Гочев е първият работещ киборг-прототип на SUN Labs.

След създаването му Рогатия изпраща озлобени счетоводителки и телефонни хигиенисти, които унищожават лабораторията и цялата документация за проекта "JOKe". Като по чудо Найден Гочев успява да се спаси. Скрива се на единственото място, където Кибертрон и Рогатия няма да го последват - в България -> Пловдив (ж.к. Изгрев).

Включва се в beta testing на експериментална ракия, разработена от цар Киро и извънземните. Вследствие на странични ефекти Гочев се сдобива със супер сили - става железен, невидим, а понякога и безсмъртен. С новооткритите си способности той най-накрая добива куража да се изправи срещу легионите на Рогатия и Кибертрон. След като се изрусява, като повечето блондинки, започва да изучава древното изкуство на Джавата. Легенди говорят, че преди това е учил програмиране на Ц във ФМИ на Пловдивския университет, но се е отказал поради лични убеждения.

"Отказвам да пиша на език, в който оператора '*' се използва за нещо, различно от умножение."
- цитира го пловдивски вестник

Гочев бързо бива забелязан от ордена на Джедаите. Става протеже на Йода, който го обучава в древното изкуство на потната точилка. Когато завършва обучението си, се заклева да не съгрешава с продукти на Microsoft и да използва само Open Source софтуер.

Слухът за младият джедай стига до Бил Гейтс. Той трепери от страх при мисълта за деня, в който Гочев ще е достатъчно могъщ и ще го конфронтира в директен сблъсък.

Гочев е номиниран за наградата Джон Атанасов за откритието му, че Асемблер е писан на Джава. За негово съжаление се намесват Тъмните сили и наградата бива присъдена на Светлин Наков, който, както е известно, си е продал душата на Рогатия. На времето младият джедай се подвизава в нашумелите педофилски мрежи и други общества за разпространение на долнопробно порно, но напоследък се е сдобил с ВИП акаунт за гей портала World of Warcraft и това заема по-голямата част от времето му. За псевдоним избира името на проекта, който преди години му е вдъхнал живот - JOKe...


В заключение ... ако знаете нещо за гореописаното лице, чували сте за него или сте имали директен контакт, измийте се добре и съобщете в най-близкия офис на Майкрософт или кой да е техен партньор.


Според нови данни от 2007ма година ученикът се превърна в учител. Вече съществува робот подлъган от JOKe да тръгне по пътя на Джедаите. Въпросния киборг има изключителната способност да запомня много поради чисто новите си интегрални схеми ( с 2 години по нови от модела JOKe) и също така невероятната си способност да си мие ръцете. Въпросния киборг е известен с кодовото име SANDY и се подвизава в редиците на нормалните хора с име Ивелина Георгиева.

Лични инструменти