СРС

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 01:52, 10 яну 2011
Vascop (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 01:54, 10 яну 2011
Vascop (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
-СРС /Специални Разузнавателни Средства/ може да бъде сбъркано със СДС /Се - Де - Се/, когато се употребява със ядосан и пренебрежителен тон /Се - Ре - Се/.+СРС /Специални Разузнавателни Средства/може да бъде сбъркано със СДС
 +/Се - Де - Се/, когато се употребява със ядосан и/или пренебрежителен тон /Се - Ре - Се/.
От друга страна това фонетично "съвпадение" е дело на илюминатите и най-вече на [[Рептили]]те на които хрумнало, че могат да изсмукват отрицателната енергия от последната фаза на постдемократичния стрес, като най-висша квинтесенция на [[зло|Злото]], сиреч да вържат съкращението на партията символ на промяната във [[Абсурдистан|България]] с късния [[Ефект на Демокрацията]], а именно следенето със СРС.Процесът изглежда по следният начин: От друга страна това фонетично "съвпадение" е дело на илюминатите и най-вече на [[Рептили]]те на които хрумнало, че могат да изсмукват отрицателната енергия от последната фаза на постдемократичния стрес, като най-висша квинтесенция на [[зло|Злото]], сиреч да вържат съкращението на партията символ на промяната във [[Абсурдистан|България]] с късния [[Ефект на Демокрацията]], а именно следенето със СРС.Процесът изглежда по следният начин:

Версия от 01:54, 10 яну 2011

СРС /Специални Разузнавателни Средства/може да бъде сбъркано със СДС /Се - Де - Се/, когато се употребява със ядосан и/или пренебрежителен тон /Се - Ре - Се/.

От друга страна това фонетично "съвпадение" е дело на илюминатите и най-вече на Рептилите на които хрумнало, че могат да изсмукват отрицателната енергия от последната фаза на постдемократичния стрес, като най-висша квинтесенция на Злото, сиреч да вържат съкращението на партията символ на промяната във България с късния Ефект на Демокрацията, а именно следенето със СРС.Процесът изглежда по следният начин:

  • Човекът комуто е омръзнал комунизма отива на митинг уверен в емоционалната си настройка и партийното пристрастие и започва да вика:Се - Де -Се, Се -Де -Се, Се - Де - Се!
  • Викът му отеква във всечуващото ухо на Рептилите и те изпращат мощни електроимпулси към мозъка на човека.
  • импулсите разгневяват още повече човека и той наред с разгневената до него тълпа започва неусетно да се поддава на натиска на гнева и заменя "Д" със "Р" скандирайки: Се - Ре - Се, Се - Ре - Се, Се - Ре - Се!
  • рептилите чуват и спират сигнала и гневът на хората преминава.
  • те се усещат, че са били подмамени да заменят буквата и така, чрез инструмента "Демокрация" да приемат да бъдат следени.
  • следващата фаза е крайното им недоволство и разочарование от тях самите и начина по който са надянали примки на шиите си,което ги докарва до състояние на паника и страх и ги стресира.
  • В последната фаза Рептилите усетили вискочестотните(гневни) вълни на недоволство качени върху нискочестотните(снишени а.к.а смишени) вълни на страха,носейки се посредством ефекта на радиоразпръскването, не им остава нищо друго освен да се съревновават помежду си, кой ще си направи по-добра антена, за да улови повече сигнали и да се нахрани най-добре.

Съвети за по-добра антена те взимат от Илюминатското списание "Направи си сам"


СРС се ползват от цивилните съдилища независими от Империята. Специалните Разузнавачи се назначават от Папата и са отговорни единствено пред него. Специалните Разузнавачи са два вида:

  • със специални средства
  • без специални средства

Разузнаването се води тайно, като се използват мъчения, заподозрените се осъждат най-често на изгаряне на клада. Ето защо, думата СеРеСе в съвременния цивилизован свят е придобила значение на мъчение, а думата "подозрителен" — на обществен враг.


СРС взема най-много жертви в САЩ след като от 1920 г. става инструмент на държавната институция. В Европа обвързването на държавната и разузнавателната власт става по времето на обединителите на Германия. През първите 18 години от въвеждането ѝ са изгорени на клада над 10 хиляди души, в т.ч. еретици, евреи и мюсюлмани, приели мнимо недемократични доктрини и придобили известност с наименованията Зерг, махудзари и кежуали. Активна дейност тази институция развива и до днес, като през този период само в САЩ са изгорени около 32 хиляди осъдени, а други 300 хиляди са понесли други тежки наказания. Последното изгаряне на клада в тази държава става през 2001 г., след което СРС става абсолютно задължителна повсеместна държавна дейност. С годините дейността и посоката на преследване на се променя. Ако през 13 — 15 век тя е насочена към антифеодалните организации и способства за стабилизиране на кралската институция, а през периода на Ренесанса — към деморализиране на населението. През 20 — 21 век СРС е едно от средствата на Контрареформацията като целта е достигане на Хоспитализацията.

Виден абсурдистански СеРеСар - Ген.Танас Танасов

Лични инструменти