Ген. Танас Танасов

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(пренасочване от Ген.Танас Танасов)
Танас Танасов
Увеличаване
Танас Танасов

Човекът, който стана идол за поколения българи, руснаци, украинци, поляци, чехи и германци, отново направи сензация. През последните няколко години великият психомедиатор, които по времето на Костофф лекуваше от ТV екрана, сега прави това със своя салам. Той има уникална форма и се носи като стилна притурка, която става както за жени, така и за мъже. Кръглата форма, служи като естествен щит срещу отрицателни енергийни влияния. В салама му е вградено СРС, което увеличава естествените заподозрителни сили на човека.

Генарал Tанас Tанасов е от личностите, които и без излишен шум приковават вниманието на социалистите и широката посинена публика. Неговата хинтуиция и хталант привличат последователи, както в Абсурдистан, така и извън нея.

Предстоящата му мемуария, специално "композирана” за пространствата на галерия "Дъ съ ЪбЪ", е съставена предимно от компромати, шантажи и компроматни фотографии. Някои от творбите респектират не само с размерите си, а с интелигентността и проницателността, с която са изпълнени.

Авторът е от идеалистите, които умеят да се превъплъщават и умело да транскрибират по свой начин определени пластични открития. Лявата му ръка успява да хармонизира противоречието на действителност и въображение.Дясната е инструмента за практически споделяния. Зад посинелите лица с които приковава вниманието са характерни припламвания с причудливи композиции, разкривайки ту сложността на цялостната панорама, ту елегантността на детайлите.

Танас Танасов е роден през 1900 г.в Перник През 1991 г. завършва специалност компроматор в МВР в курса на проф. Костофф. Член кореспондент е на Галактопол. Работи в областта на изнудването и компрометирането, експерт-консултант в сферата на СРС. В началото на века в Страсбург за първи път е публикуван фундаменталният му труд, станал известен с краткото име "Подозиране на нациите". Танасов е ярък поддръжник на либералното шантажиране и често е наричан баща на недоказуемите доказателства. Той е сред първите, които отстояват тезата, че търсенето и предлагането трябва да определят силата на шантажа и натиска. Освен това Танасов отхвърля правителственият мораториум върху СРС като неефективен и неефикасен. Танас Танасов защитава свободното компроментиране като предприемачество и въвежда понятието "невидима ръка" (Invisible Hand) - с него Танасов подкрепя тезата си, че когато всеки индивид и политико-стопански субект следва собствения си интерес, резултатът е оптимален за цялото общество. С други думи, развитието и просперитетът на обществото задължително минават през успешното развитие и просперитет на СРС.

Лични инструменти