Потребител беседа:Vascop

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Абе и вие ли си продадохте гъза на реклами?Нещо ми се появява под кутията с инструменти и не може да се дисплейне,както и каунтъра за разглежданията е изчезнал,най-вероятно погълнат от същата страница!кво е това банери ли са,лайна ли са?Някой да ми обясни ако желае тук!


Изглежда сайтът е станал прекалено известен и евреите са троснали мъдете си и върху него.

Или на Чък Норис му е писнало да му се смеем и е преебал сайта с мисъл ... но има много други възможности :

  • Извънземните
  • ИлЮминатите
  • Масоните
  • Рептилите ....


Хм ами според мене са били Извънземните. Страниците не се отварят и ми намирисва да са писани на Джава от инопланетятнина Джаба.Ако бяха евреите името щеше да е сменено на "Всичко за 2 лева" и ние като се логваме вместо един щяхме да плащаме два.Звучи логично не мислите ли?


Според мен Светата Инквизиция е хванала модераторите и ги е обявила за еретици. Отнела им е каунтъра като предупредителна мярка.

Имаш право донякъде,но според мен Светата Инквизиция само взима,те добре са взели кунтъра ама са дали и някаква неотваряема страница,която заплашително стои като загадка,като нещо мистично което е надвиснало над форума и предстои да се стовари отгоре ни. Не знам и аз вече не знам какво да мисля!Досега никой не е виждал съдържанието на тази страница!


Нали знаете, че само отбрани персони могат да видят съдържанието на тази страница. От този прост логичен извод следва да изведем, че те стоят зад... над... някъде около този хепънинг.

А Евреите не са толкова наивни, че да сменят името на "Всичко за 2 лева" и да издадат реалната цена. Даже ако не, ще го направят на "Всичко за 50 ст., а ще ти точат по 2 лв!


Както знаете(или не знаете), рептилите се хранят с жизнената енергия на хората. Низшите в йерархията я събират, за да я предоставят на своите висшестоящи, а.к.а. 4D рептили. Масоните са слуги на всички слоеве на влечугското съсловие, а Светата Инквизиция е слуга на масоните. Следователно тя - Инквизицията - е хванала модераторите в измяна и ги е асимилирала в матрицата. А относно мистичната страница - вероятно там се складира жизнената ни енергия под формата на бинарен код. Модераторите явно вече не могат да защитават тази пречистена от поквара интернет страница и ние сме последната й надежда.


Не знам на мен ми се струва,че за всичко това са виновни протестантите!

В крайна сметка те са жертвали свои членове на Инквизицията по нейно време, като са умирали безстрашно на кладата. Не ви ли се струва съмнителна такава саможертва.

Те са открили,че след смъртта си с помощта на Извънземните могат да се върнат обратно на земята колкото пъти си поискат.

А всички знаем за тайната която така ревниво пазят слугите на рептилите относно извънземният произход на господарите и самите себе си.

Точно тук идва и ключът към решаването на загадката!

Кой беше идвал преди време на сайта под чуждо име(масонски трик) за да трие статията за себе си,има връзка с извънземни и е...познайте...протестант?Разбира се това е Кристин!

Този път е решила да действа ефикасно и като не можа да изтрие статията за себе си реши да направи трик за да не може да виждаме counter-а и...ами да ни направи напук!

В крайна сметка не правят ли това и рептилите, чрез всичките си маши? Гледат винаги да спойлнат FUN-a!DAMN!Гледай моля ти се какво станало, а аз обвинявам Кристин!

Сайтовските евреи - Давид-ров и Саша , скалъпили цялата работа с лихвидирането на брояча и закодираните послания, само и само да станат админи.

И сега изведнъж брояча отново се появи, а Извънземните послания изчезнаха!!!

Vascop 20:43, 8 ное 2010


Споко бе брафчед, глей си кефа. Калматеконьо!!!!!!!!!!Ех, Васкопе!! Май и теб трябва да подкупим, за да не казваш на никого за нашия чевръст план! Проклет да е Еленко Ангелов, дето отваря очите на всички.


--Sashakiss 11:48, 9 ное 2010 (EET)
Абе кво му стана на Давид, че така внезапно напусна сайта?

Я другата му същност веднага да си признае коя е!


Рептилите го повишиха и сега работи за масонския род Рокфелер.

--Sashakiss 19:29, 23 ное 2010 (EET)

Какъв Рокфелер бе???

За него нямаме информация в масива. Кой е Рокфелер.........майка му и прасе. Да върне Давида да не се събуди изгърбен ........... == имам един линк към интересен матрял за тебе и за мене

http://kapamah.narod.ru/234636.htm

^ Тая страница нещо не работи вече.Къв си ти бе, че ще даваш оценка дали работи или не? Страницата работи и то с асинхронен (хронос - време, асин предполагаема представка при древните елини, обозначаваща от време на време, но по всяко време) двигател. --Vascop 23:13, 25 мар 2011 (EET)


Начи времето нещо е спряло. Good to have you back, old man.

Онзи копрофил Ерик Хонекер пак си е играл с Машината на времето. Сякаш беше вчера, когато писах за последно, а то минало повече от месец забвение. --Vascop 00:33, 26 мар 2011 (EET)


АБЕ ШО ПАК НЕМА КАУНТЪР БЕ? Давиде пак направи някакви магарии с идването си! Някой да пише до щаба на Илюминатите да ни го върнат! Писна ми вече тормоз от сорта: Да им изпарим каунтъра, тази година ще направиме лошо времето през април, ще продадеме импернета на рептилите дето държат кабелната, за да могат да спират заедно, когато искаме...Аман от такива съвпадения! --Vascop 14:34, 16 апр 2011 (EEST)


Абе шо пак си с новия firefox? Я тури 3.6.16 да видим дали нема да има каунтър.


С гугъл хром съм явно това е проблема! Ама това променя ли факта, че е студено сега през април и че вчера ми спря и импера и кабелната и дойдоха по едно и също време, а са на различни оператори, които се предполага че "нямат нищо общо помежду си". Ти сега да не кажеш, че империализмът няма нищо общо със създаването на "Гугъл хром"? --Vascop 16:07, 16 апр 2011 (EEST)


Гавугля ХРОМ (Хасоциация за Робовладелство Онлайн и Манипулации) само такива селски номера може да ти извърти. Може би не ти е известен фактът, че ХРОМ поглъща 2х по-малко памет от ФиреФох. Каквото кучето, такъвто и стопанина. И твоята памет се коси наполовина и ти оставаш кух! Не помниш че на ФиреФох всичко е било наред! Поредния трик на масоните от Google Inc. (Illuminati 'n company). А всеясно е че твоите оператори имат всичко помежду си и това е Тайната. --Davitròv 16:15, 16 апр 2011 (EEST)

Лични инструменти