Кристин

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Кристин във обичайната си философска поза!
Увеличаване
Кристин във обичайната си философска поза!


Каквото и да бъде казано за това момиче все ще е малко!


Съдържание

Раждане и история

Като начало ще започнем с далечната 835 година,когато в малка шатра в покрайнините на днешният мегаполис Русе,проплаква бебето Кристин.Раждането е белязано със куп знаменателни събития като няй-яркият знак,който семейството получава за великата съдба на бъдещото си отроче е недвусмислени светлинни сигнали от появилата се внезапно и изчезванала пак толкова бързо летяща чиния.

Някои недобронамерени граждани с будна съвест все още твърдят,че това не било никаква летяща чиния,а именно Машина на Времето,на Ерик Хонекер,като ако приемем тази теория,става дума за запознаването на Кристин със Vascop,докато заедно със дядо ти Борко пренасяли мушмули по заобиколния път.

Разбира се имало известна бройка хора,злоупотребили с алкохол,които са станали свидетели на случката и са на мнение,че в тази работа със смесването на събития и объркването на представите посредством злостни клевети и умишлена подмяна на факти стоят илюминатите,които искат да запазят раждането в тайна.

Ние разбира се сме склонни да вярваме на това,че Извънземните са я изпратили на земята със специална мисия.


Мисията

Според извадки от извънземният план,намерен във Русенските покрайнини,Кристин трябва да намери пътят през времето, като се запознае с Vascop,вземе от него координатите на София,след което отиде и стане студентка във Софийски университет специалност философия.

Според достоверни източници тази част от плана се смята за изпълнена.


Оттук-нататък

Какво ще правя оттук нататък и аз самата не знам.Това,което знам е че за да намеря 'себе си',във времето трябва като,че ли да се изгубя във всичкото време на света.Трябва да презра и отхвърля всичко и да стана нищо.Защото точно това 'всичко' е ,което изяжда 'нищо' и ограничава жалкото ми съществуване само до някаква себеобсебеност,някакъв катарзис на душата,бледа сянка на истинското ми 'Аз',а проектът 'Аз' е изборите които правя,защото аз градя всеобщото избирайки себе си,затова с всичко дотук,оттук вече ще нищо-НЕКА БЪДЕ НИЩО!!! -твърди Кристин пред самата себе си и група приятели които е събрала за камуфлаж.

Тези и още други объркващи и дезинформиращи извънземни послания не може да видите тук-[1] (http://kristincross.wordpress.com), защото Кристин изтри блога.


Генерални заключения

На този етап генерални заключения не могат да бъдат направени! Остава ни само да се доверим на висшият извънземен разум,който си е свършил добре работата и да чакаме бъдещи резултати


Житейски и злободневни факти

  • Кристин е протестантка (неясно значение на извънземен език,дали спада към сектантската религиозна група или по принцип обича да протестира).

Държим да отбележим,че самaта дума Протестанти е двукомпонентно понятие,с цел разбира се масова обърквация (виж също Вавилонска кула, която е най известното такова понятие).Самата дума Вавилон значи хаос,безредие,объркване. А всички ние знаем,че Вавилонската кула е опитът за смесване на физическото(творението,което е видимо и е направено от човешка ръка),да стигне до метафизичното и да стане Бог. Затова с оглед на тези факти можем да заключим,че всяко нещо свързано с двойнствената проява не нещата е до някаква степен свързано с Кристин.

  • Твърди се,че стихотворението Божията летяща чиния, е написано за нея от таен обожател.С оглед на това колко истини са казани в стихотворението бихме се доверили,че човекът е познавал доста добре животът,връзките и взаимоотношеният й с извънземните й събратя.


Кристин предупреждава

Във връзка набезите на неизвестни вандали и виртуални крадци на информация Кристин предупреди за последствията от нахлуването на Древните богове на блога и намиращ се на kristincross.wordpress.com като каза:

  • Като автор на блога и негов носител на правата му, трябва да направя следните забележки:

- копирането на информация, текст, цитат или каквото и да било, трябва да се случва с разрешението на автора т.е. мен. - това е единственият блог, който се поддържа от това лице т.е. аз, Кристин. - информацията тук е авторска, т.е. носи своите права. За всяко нарушаване, лицата носят правна отговорност, която аз изобщо няма да се свеня да потърся.


А,всъщност


По силата на авторските права на всичко за 1 лев,ние насърчаваме всеки който иска да ползва информация текст или цитат от този блог въобще да не се свени да го направи. Информацията съдържаща се на блога на лицето Кристин Не Е авторска и това може много лесно да бъде доказано.

За правна консултация вследствие на подаден съдебен иск за нарушаване авторските права на лицето Кристин се обръщайте към Vascop.

За правна консултация вследствие на НЕподаден съдебен иск за нарушаване авторските права на лицето Кристин се обръщайте към секцията "ПОМОЩ",намираща се в навигационният панел на сайта.

Ако се чувствате накърнен от блога на Кристин и искате да потърсите правата си не се свенете да го направите и потърсете КиберЯвор или се обадете в най-близкото управление на МВР


Чупещи новини

Като бъдеща знаменитост Кристин реши да направи,свой неприличен домашен клип.За целта бяха използвани услугите на известният режисьор chervarium.

Клипът може да бъде видян----->[2] (http://teensexbeauty.com/brcc/271/videopost.html).

Внимание!!!Клипът е забранен за лица под 18 годишна възраст!

Виж още: Fell in love with an alien

Лични инструменти