Петър Велев

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 20:31, 15 сеп 2023
Stefan4321 (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 03:55, 21 сеп 2023
Baten8 (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
 +Петър Велев е Евангелист, лунатик и общопрофилен борец за заклемяване на Сатаната и творенията му: [[black metal|блек метъл]]; [[МеНеДе]]; [[Джъстин Бийбър]] и много други....
 +=== Първи прояви на аномалията ===
 +
 +По негови думи, решил е да се обърне към Църквата през 1959, след като е препил с [[доматен сок]].
 +Според него, получил е дарба за изцеление след като е ял дюнер през 1983.
 +Съгласно твърденията му, още от 1974 има Евангелистка Църква в центъра на София (докато властта е забранявала разкриването на нови храмове).
 +В момента се подвизава като проповедник в YouTube.
 +=== Коронни лафчета ===
 +
 +Из оня ден ми казАха, че на Гара Бов масонската им ложа са разкрили училище, където кръщават децата в името на Сатана и ги правят [[масони]]...
 +
 +Не вервайте, че мое да има живот на други планети, оти нашия Господ е създал хора само на таа планета и го е казАл в Библията! Това е от Сатана! Ако некой ми намери ора на друга планета, ще да е найдил Сатана!
 +
 +Недейте слушА музика, оти тя е от Сатана. Мое само да слушате хорът в храма!
 +
 +Казал е Иисус: в Име Господне! Оти ако не е в Име Господне йедна работа, че бъде от Сатана и че стане на парчета, оти Господ иска сал в Име Господне!
 +
 +И други подобни....
 +
 +=== Къде се среща тази аномалия ===
 +
 +* В YouTube;
 +* В [[Етишопия|София]];
 +* В съседния двор до [[дядо ти Борко|дедо ти Борко]];
 +* В [[Раднево]];
 +* В [[Аушвиц]];
 +* В [[Чернобил]];
 +* У [[Болен Лидеров]]
 +
 +[[Категория:Людоеди]] [[Категория:Аномалии]] [[Категория:Психично волни]]

Версия от 03:55, 21 сеп 2023

Петър Велев е Евангелист, лунатик и общопрофилен борец за заклемяване на Сатаната и творенията му: блек метъл; МеНеДе; Джъстин Бийбър и много други....

Първи прояви на аномалията

По негови думи, решил е да се обърне към Църквата през 1959, след като е препил с доматен сок. Според него, получил е дарба за изцеление след като е ял дюнер през 1983. Съгласно твърденията му, още от 1974 има Евангелистка Църква в центъра на София (докато властта е забранявала разкриването на нови храмове). В момента се подвизава като проповедник в YouTube.

Коронни лафчета

Из оня ден ми казАха, че на Гара Бов масонската им ложа са разкрили училище, където кръщават децата в името на Сатана и ги правят масони...

Не вервайте, че мое да има живот на други планети, оти нашия Господ е създал хора само на таа планета и го е казАл в Библията! Това е от Сатана! Ако некой ми намери ора на друга планета, ще да е найдил Сатана!

Недейте слушА музика, оти тя е от Сатана. Мое само да слушате хорът в храма!

Казал е Иисус: в Име Господне! Оти ако не е в Име Господне йедна работа, че бъде от Сатана и че стане на парчета, оти Господ иска сал в Име Господне!

И други подобни....

Къде се среща тази аномалия

Лични инструменти