Петър Велев

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Петър Велев е Евангелист, лунатик и общопрофилен борец за заклемяване на Сатаната и творенията му: блек метъл; МеНеДе; Джъстин Бийбър и много други....

Първи прояви на аномалията

По негови думи, решил е да се обърне към Църквата през 1959, след като е препил с доматен сок. Според него, получил е дарба за изцеление след като е ял дюнер през 1983. Съгласно твърденията му, още от 1974 има Евангелистка Църква в центъра на София (докато властта е забранявала разкриването на нови храмове). В момента се подвизава като проповедник в YouTube.

Коронни лафчета

  • Из оня ден ми казАха, че на Гара Бов масонската им ложа са разкрили училище, където кръщават децата в името на Сатана и ги правят масони...
  • Не вервайте, че мое да има живот на други планети, оти нашия Господ е създал хора само на таа планета и го е казАл в Библията! Това е от Сатана! Ако некой ми намери ора на друга планета, ще да е найдил Сатана!
  • Недейте слушА музика, оти тя е от Сатана. Мое само да слушате хорът в храма!
  • Казал е Иисус: в Име Господне! Оти ако не е в Име Господне йедна работа, че бъде от Сатана и че стане на парчета, оти Господ иска сал в Име Господне!

И други подобни....

Къде се среща тази аномалия

Лични инструменти