Аушвиц

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Аушвиц е най-лошият и най-зле направен Конц лагер.

Разположен е в Канукистан. При него обстоятелствата са много по-различни от другите конц лагери. При него не се правят степчета и концентрати а баници и пици, заради това се отличава с комина и камерата, в която се съхраняват замразени продукти.

Собственоста на този лагер е много заплетена. Първо е собственост на Ленин но още първият месец като си вижда сметката за газ, той се шокира че му е 20 €. А без газ няма да работи фурната защото на Ленин не му се ходи в гората да цепи дърва.

Ленин получава инфаркт. След това Аушвиц е собственост на Хитлер и той решава да използва вместо газ тор, обаче закуските започват да миришат много и тъй като първоначално много хора са си купили закуски от него, а една баница струвала 3 €, хората започнали да си искат парите. Хитлер се шокирал, че трябва да връща 530 € и преди да се скрие за последно в своя бункер прехвърля собственоста на циганин който работи в лагера и като вижда дълговете се хвърля в пещта.

Сега Аушвиц е офис на Индийски програмисти от Кашмир.

Любопитните факти за лагера включват дървените не-херметически врати на "газовата" камера, които биха обезсмислили всякакви опити за задушаване на субектите вътре, фактът, че небезизвестният комин е построен чак след края на войната; както и басейнът, библиотеката и публичният дом, предоставени за употреба на обитателите на лагера.

Редовни посетители:


Редовни посетители които си тръгват през комина (или биха го направили, ако коминът бе истински):

Лични инструменти