Мартин Карбовски

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Картинка:Tik.PNG


Мартин Карбовски е български журналист известен още като най-големия лайномет на планетата, или за по кратко наричан още и Картофски.

Той също така е и таен агент на ЕЦАП

Прави извратени видео интервюта, най-често на селска тематика съвместно със злия гений и режисьор chervarium и хуя Desync.

Работата му е да намира селяни, които не плащат акциз и да ги обвинява във всевъзможни сексуални извращения, за да ги вербува за сектата "Свидетели на анала."

Най-често обвиненията са във:

Процесът обикновенно протича по следния начин:

Жертвата бива набелязана. (задължително българин)

Изпраща се Марк О'Селски, който успява да набеди жертвата в зоофилия, монтирайки умело заснетите кадри, преплитайки ги със сюжети, мотиви и най-шарлатанско скалъпени кадри от порнофилма "На село"

Кадрите биват показани пред жертвата, под заплахата, че ако не каже това което се иска от него ще бъдат излъчени в телевизия СКАТ.

Най-накрая жертвата е принудена да признае, че притежава Голям Ракиен Инжекцион - ГРИ и е обсебена от втора фаза на Делириум Тременс, както и да изрецитира ОДА ЗА АЛКОХОЛИКА 34 пъти, след което се разминава единствено с устна забележка и порицание заради факта, че изживява живота си като прокрастинатор.

Накрая всички са доволни и се разделят пожелавайки си успех един на друг.


Професионални постижения

Мартин Карбовски е носител на наградите:

  • получил ордена "Дефлоратор на овцебикове" за 2011.
Тоа не са ли обеси?
- размишлява Сотир
Сред българския народ тече подписка, целяща депортацията на Карбовски.
Лични инструменти