Desync

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Desync се подготвя за полов акт
Увеличаване
Desync се подготвя за полов акт
Съдържание

Факти

Известен български хуй. Недовижда, и за това носи специални гинекологични очила. Известен с основаването на сектата "Свидетели на анала".

"И га го увидехме, намазааме си куровити с купрол и ги засаадихме у гъза и!"
- из статия във в. Лична Драма, относно култивирането на Детелина
"А със Sertys скършииме шес' метруу борчи!"
- споделя гордо Desync в известното предаване по bah-tva-tv (bTV) "Океан от лайна"

В последно време се забелязва странно устройство на лявото му ухо. Запитан какво е това той отговаря че било "hands-free" /каквото и да значи това/ но според осведомени източници това е устройство за получаване на команди от Кибертрон.


Работна история

Работил за БАТМ, първоначално като аграро-култиватор, разработвайки мемори мениджър за новите животински впрягове от камили с реактивни мотики. Впоследствие - засекретен след пропадането на проекта му за синхронизация на ATM в Детелина.

След успешно бягство от аграрните лаборатории на БАТМ в Израел, работил за Renault в Жонсон Контролс(има подозрение, че тазгодишната им шампионска титла във F1 е в резултат на неговата разработка на пилотски гумен гъз, използващ Турбо-Пърдялния ефект за ускорения над скоростта на звука). Уволнен поради безраборен секс с фирмената администрация.

Издигнат в култ от последователите на "Свидетели на анала" след появата му в Мека по време на хадж и препокръстването на всички вярващи там с фразата "Един е Анал и аз съм неговия п(р)орок! Анал акбар!".

Министър на фекалната просвета в Япония (1601 - 1714) под псевдонима Нагъзигу Надувара (в превод от японски - ко ма ибе?!). Прокуден от първия отбор на Кънтъра, поради отказа си да ги просвети в лайницу (строго секретна форма на нинджицу, с употреба на фекалии наместо шурикени).

Лична драма

Развеждан 13 пъти, без да се знае колко пъти се е женил. Поради това в момента е на съхранение в свръх-секретна квартира (за да не го открият жените му и да си искат издръжката) в София с известния режисьор chervarium и алкохолика Васил Колев.

Съквартирантите му редовно го консервират в порядъчни количества високоалкохолни течности, с цел изложение в природонаучния музей (срещу съответния хонорар). Тайната им надежда е да ги наградят с Нобелова награда за балсамиране и да направят турне сред известните мавзолеи и по-специално този на Ленин. Разучават се активно и криогенните науки но до момента единствените успехи са постигнати в замразяването на бутилка водка и буркан кисели краставички.

Също така може да се намери дълбоко скрит (заврян) в някои красиви, руси представителки на нежния пол (но понякога е намиран и в крави ... и в бойлери).

Хоби

"Га и го набих утзад у пикапа, чисту нова путка на тирлик я направих!"
- интервю на Desync за в. Аз и Ти на Нивата

Бере кестени и гъби. Хоби му е да се опитва да остане девствен, въпреки 13-те брака и прекалената консумация на варива. Регистриран е в Гинес за най-деструктивна пръдня - 37-секундна звукова вълна, съборила Партийния дом във Варна. Последвалото обгазяване разяло улиците на града, но тъй като кмета е шурей на баджо му по линия на сестрината му етърва, обвинил за тва последвалите киселинни дъждове.

Любимия лаптоп на Desync
Увеличаване
Любимия лаптоп на Desync

Друго любимо хоби на desync е разяснено от един от белгийските му шефове с култовата фраза (във вид на SMS) "Eba, eba in the gaza?", след порядъчен запой с курви в бар в Ориндж Каунти. Все още се изяснява как тримата алкохолици (Desync + двама неизвестни с фламандски произход) са попаднали в кръчма в едно толкова далечно от Абсурдистан място.

Лични инструменти