Голям Ракиен Инжекцион - ГРИ

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Уникална снимка от шпионски сателит на ГРИ
Увеличаване
Уникална снимка от шпионски сателит на ГРИ
Съдържание

Подробности

Небезизвестния Голям Ракиен Инжекцион /ГРИ/ , който работи едва няколко часа след пускането си в действие през септември 2008 г., беше пуснат оттново. Първите опити с инжектиране на ракиени изпарения са започнали в 17,00 ч (Абсурдистанско време), заяви говорителят на Европейския център за алкохолни проучвания ЕЦАП Хосе Агуардиенте. Целта на инжекциона е да пресъздаде условия, близки до тези след Гигантския взрив (Джв), когато се предполага, че се е образувала Вселената за да се анализира Странното свойство.

08.10.2009

На 8 октомври 2009г. Големият Ракиен Инжекцион достигна температурата, при която може да функционира - минус 271 градуса по Целзий. На 23 октомври в машината са инжектирани частици от гроздови джибри без консерванти с плодов примес от 10%.

07.11.2009

На 7 ноември сноп от частици бе пуснат през част от машината, а впоследствие и циркулацията на джибри снопове през инжекциона бе възстановена благодарение на технологията на абсурдистанският корифей в ракиената технология академик Неделчев.

Впоследствие

Следващият голям напредък ще бъдат сблъсъци на ракиените изпарения с тъмната енергия на Дявола. Очаква се те да бъдат осъществени до седмица. Сблъсъците ще позволят на екипа да подготви добре апаратурата за сблъсъци с Генератор на гравитационно поле, които трябва да се осъществят през следващата година.

Сега

Сега ГРИ е много по-добре разбрана машина, отколкото беше преди година, казва хер Юрген от ЕЦАП. Поучихме се от опита си и така създадохме технологията, която ще ни позволи да продължим напред в сътрудничество с Централен Масонски Център, Симулатор на насилие и носителят на Нобелова награда Августуломей.

Статистика

Големият Ракиен Инжекцион е най-голямата машина в света след Калкулатор за калории, построена в тунела на Улични Алкохолици в пустинята Невада с дължина 127 км. Стойността на инвестициите в него досега е 10 млрд. багдатски пиастра, а целта е непрестанен кръг на делириум Тременс сред главите на населението.


Виж:"Изследване на материите"

Лични инструменти