На село

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

"На село" е порнофилм на известния режисьор и сценарист chervarium. Включва содомия, зоофилия, копрофилия, копрофагия, некрофилия, педофилия и други. Все още се набират желаещи актьори за участие, и се търси място за закопаване на остатъците от участниците в предишните прослушвания.

Действащи лица

  • Бабата (85 г.)
  • Дядото (87 г.)
  • Внучето (10 г.)
  • Внучката (12 г.)
  • Прасето (150 кг.)
  • Коня (65 см.)
  • Кокошките (20 бр.)

Сценарий

Не е напълно известен, познати са само части, дочути от сценариста, докато е бил тежко пиян. Действието се развива на село, и включва различни сексуални сцени с произволни комбинации от героите, като от време на време някой умира (за което понякога му се помага най-вече от Коня), но това не пречи на самото действие.

Запознат със сценария сподели, малко преди да го върнат в тапицираната му стая, че филмът има документално естество и разкрива връзката на прабългарите с френологията.


Из аналите на внучето

seks s baba i dedo

един ден маика ми ме прати при бабами и дедоми да ги видя как са.отивам и то4но отклу4вам вратата и се 4ува п1шкане влизам и 6то да видя дедо треска баба .като ме видеха се стреснаха но след 20-25 секунди като се пооспокоиха казаха 4е ве4е сам бил голям (аз сам на14) и ми казаха ако искам да доида при тех естестжено аз се бех над1рвил и веднага се саблекох и отидех дедо ми каза де се наг1за намаза ме с не6то и зажре кура си в газа много ме заболя но след мслко ми стана хубаво след като сжар6их баба ми ми го лапна и по4на да ми прави свирки след като свар6их за 2ри пат запо4нах да и лижа клитора и я ебах в путката а дедо ми отзад след това на влак4е дедо баба а аз дедо . изживяването си бе6е доста добро ама след това 1 месец не сам ходил при тех

Лични инструменти