Лудата Марийка

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Image:Pentagram very small.JPG Нечо Нечев - Нечистия коментира:
Майчице Богородичке!
Лудата Марийка на младини
Увеличаване
Лудата Марийка на младини
Съдържание

Същност на Лудата Марийка

Марчето следи зорко и наблюдава с четири очи
Увеличаване
Марчето следи зорко и наблюдава с четири очи

Архизъл сукубус, злокачествена и хронична модификация на стара мома. Много зорко следи фазите на Луната. Дойде ли пълнолуние, Тя излиза на лов за мъже. Сродна с питекантропите, австралопитеките, амебите, плазмодиите, кучешките и говеждите тении, както и Сърбите - с последните по линия на общ развой по пътя на инволюцията.

Обикновено се маскира или като клошарка, или като купчина боклук

Ранни години

Според слуховете, наборка на Лили Иванова (±20 години). Тъй като не е имало хора, които да запишат моментите от ранното ѝ детство, биографията ѝ от рождението до началото на пубертета е напълно неизвестна.

Пубертет. Образование. Кариера

След като я клъвва петела на дядо ти Борко в един ранен пролетен ден в прекрасната 286 г.пр.Хр, Лудата Марийка решава, че вече иска да прави секс. Опитала се да прелъсти последователно селския бик на Подгумер, един добър циганин, сметищната яма на Каспичан, император ДиоКЛЕЦиан, Клоака Максима, Сотир, Азис (по непотвърдени данни тя е виновна за сексуалната му ориентация), няколко тролея в Припят; Джони Браво, Бойко Борисов, Шимон Седянков, Искра Фидосова и невръстните Ахмед Мерчев и Хитлер, които играели голи по пишки в пясъчника в градинката под блок 666 в Люлин-6 и неизвестен брой селяни и икаруси. През 1985 започва хиперуспешна кариера в еБАН като чистачка на половин работен ден. През 1987 започва ултрамегаумопомрачително шеметен възход в ТКЗС "9-ти септември" - Симитли като краварка и помощничка на осеменителя на крави в ТКЗС-то. През 1991 започва нейната зрелищна кариера като стриптийзьорка, завършила с единственото ѝ представл7ение, след което малкия китен градец Сентралия в САЩ бива изселен с държавен указ на президента. През 1992 след изкаран успешно курс към Бюрото по Труда в Албания започва нейната кариера на хищница и асасинка. Неуспешно прави опити да стане комбина с Васа Ганчева и Лили Иванова, въпреки че с последната са расли заедно като малки. Лили отказва да я приеме, а Марийката не обича да се къпе и намирисва

здраво. Корените на тази й деформация следва да се дирят в Страната на Орлите 

Планове за бъдещето

 С поглед, бодро устремен към далечното сияйно грядуще, очаквам бъдещето да започне след 22 минути и 17 секунди!
 Лудата Марийка пред сп. Илюминатски Известия
Лични инструменти