Резана Уjовица

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Гаврапублика Резана Уjовица е нововъзникнала държава на територията на Балканския полуостров. Албания еректира след руско-турската война и се превръща в безмъдната ислямска уjовица на Балканите.

Нищо не пречи на пълноценната й полова система да засява джамии от 2006-та до 2008-ма, функционирайки само с буренясалото си дясно мъдо - Черна Гора. Малко по-късно и лявото й мъдо - Косово, се спуска в торбичката си. Новите три велики сили се смесват в Резана Уjовица.

Печели награда за най-дълъг хуj в Света (330 км), както и златни мъдунки за най-добър хардкор порнофилм на века, осъществявайки брутален анален взлом с над 50 милиона балканци и хиляди НАТО-вци за много кратък период.

Забележете как Босня засмуква мъдо Черна Гора, сякаш тя е предопределена да погълне мюсюлманското семе и да роди новия Мохамед на балканите.

Забележете как Сърбия развява грамадната си резана уjовица над балканите, сякаш тя е виновна за всички трагедии и беди, сполетяли балканските народи.

Не пропускайте и набъбналата простата - Македония, символизираща единствено проблеми и страдание за старите балкански народи.

Лични инструменти