Сърби

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

СРЪБЕ/СЪРБЬЕ/СЪРБЕ НА ВЪРБЕ/СЪРБИ/SRBI

Южнославянска порода маймуни, които през 5-ти век се установили на Балканите. Завзели византийската провинция Илирик, възползвайки се от педофилския скандал на имератор ДиоКЛЕЦиан, дестабилизирал политическата обстановка в Източната Римска империя, както и производителите на бахур и детски играчки. Освен това за пръв път измислил Социализъм.

Сърбите са единствен по рода си пример за хора, произлези НАПРАВО от маймуната, и то за няколко века. През 14-ти век сърбите били окончателно очовечени, слезли от дърветата и основали своя държава, намираща се общо взето, където е и днешната им държава. Тези земи тогава били български, но българите били изгонени чрез коварно србъско оръжие - ВЕФ, дънещ турбофолк. Останалите в поселищата си българи се посръбчили и от тогава нататък Мелодия на годината станал сръбски фестивал.

Символът на сърбите е двуглав папагал който псува.

Разбира се, всичко до тук не е истина, сърбите не са недоразвити бивши маймуни,а професор Илия Илиев (който поръча тази статия) не би искал насаждане на ксенофобия и омраза към братския сръбски народ. Нещо повече, според сърбите Планетата на маймуните е несправедливо открадната, ИЗКОННО СРЪБСКА земя, от проамерикански настроени макаци.

Сърбите са дружелюбни хора, които обаче имат лошия навик да ходят на гости на приятелите си, натрисайки им своята държавност. В Сърбия тоалетната хартия е с американското знаме, а президентът Борис Тадич даде дъщеря си за наложница на венецуелския президент Уго Чавес срещу 200 тухли за кенеф и обещанието да сипват заедно башка на хамериканците.

Национален спорт в Сърбия е стрелба с пистолет по албанец, стрелба с лък по албанец, хвърляне на нож по албанец и други спортове, които МОК отказва да признае за олимпийски. Сърбите правят чудесна сръбска плескавица, а отвреме на време плескат 6 гола на футболни колоси като Капо Верде, Френска Полинезия и нашия национален тим. В Сърбия порнографията не е развита, но пък имат турбофолк изпълнителки, които балансират сексуалния вакуум. в допълнение могат и да пеят за разлика от българските си колежки ( които пък се пробват и в порно индустрията).


 Ми кат ги сърби да се почешат - казва всезнайкото Добри Божилов
Лични инструменти