Лингвистичен спор между B-93 и Ai-2000

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Image:Gazmask.png Тук мирише на лайна бе, братче
Я се въоръжете с противогаза вляво. Не го сваляйте, докато не излезете от обекта. Благодаря!
Image:Stop_hand.png Пазете очите си.
Тази статия е писана, докато авторът е пушил неизвестна тревообразна субстанция. Той може да се нуждае от психиатър. Събираме помощи за да осигурим подходящо лечение.
Image:Pentagram very small.JPG Нечо Нечев - Нечистия коментира:
Ебаси и касапницата!!!
Муахахахахахахахахххаахахахахахаауууу!
Image:Underconstruction.jpeg Статията е в процес на разработка!
Съобщава анонимен бригадир и добавя да не го безпокоят.
Image:VuchkovRules.jpg Съжалявам нещастника, написал тази статия!
Професор Юлиан Вучков разобличава липсата на интелект у автора на тази статия. Продължавайте да четете на собствен риск.
Image:Rsz table.jpg 'Високи нива на простотия‼‼‼'
Материалът не се препоръчва дори за хора със силни сърца и желязна психика. Молим всички лица под 18 години да навигират към по-безопасна за нравствеността им страница‼
Image:Valyo - BW-Sh-th.jpg Вальо Моржа коментира:
Вземете се избийте, че да се оправи света малко от малко по-бързо!

Лингвистичния спор между B-93 и Ai-2000 е най-масираната фейсбук-помия в последните месеци, развихрила се покрай някаква снимка на Ai-2000, в която той позира пред камерата в поза „полушпагат“.

Ето и коментара:

 Бахти табуретката, дето я вадиш, бро!
 2 харесват, 157 отговарят, 41 споделят
 B-93 Made in Neptune

Да, но Ai-2000 излиза твърде честолюбив и започва една безподобна словесна канонада, каквато малко хора могат да си представят в какво може да се превърне.

Скоро B-93 излиза със заключение, че само модифицираното уравнение на Шрьодер може да обясни защо Ai-2000 се държи така. Това дефакто запалва Третата Световна война.

 Бро, тъп си като паве и си кух като албански бункер, но въпреки това си голям пич!
 14 харесват, 3 отговарят, 17 споделят
 B-93 Made in Neptune

Ai-2000 отговаря:

 Като съм тъп, е*и си п**ката лелина!!! Дотука сме!
 158745 харесват, 15489635874589231458 отговарят, 51468464634843028554864354564364131464163 споделят
 Ai-2000 Made in Pluto

Оттам нататък B-93 поства снимка с показанията на персоналния му тъпометър, който сочи емитирана простотия от порядъка на 40 килочочота/минута. Снимката му обира лайките на всичките му абонати, като някои махат лайката си по няколко пъти, за да могат пак да лайкнат снимката. Показателното в снимката е, че антената на тъпометъра сочи право към снимката на Ai-2000, която става ябълката на раздора в лингвистичния спор. Ai-2000 тегли един даяк на B-93, като му казва, че следващия път ще бъде благословен не от дървения Господ, а от кожената му модификация. Това мобилизира B-93 и той решава да привика на помощ P-99, ZM-2000, P-2000, N-96, Y-2000, iM-2000 и още няколко идиота с малко акъл в главите, но с големи сърца, които Ai-2000 бил забатачил с пари и така се състояла битката под моста, дет срал Коста, или иначе казано, Битката на Кенефа Господни. Резултатът от битката бил, че Ai-2000 се разминал с една сцепена вежда, а противниците му го отнесли яката. После, по анонимни свидетелства, се подпирали един на друг и ходели общо в стил "Табуретка", което направило впечатление на не един траверс, педераст, педофил, циганин, клош и уличен алкохолик. Както отбелязва сержант Иванов в доклада си:

 Неизвестен брой лица на неустановима възраст бяха засечени край Махлътъ в силно нетрезвено състояние.
 Нито един от тях не беше в състояние да даде смислено обяснение защо са в такъв неупрятен вид.
 Наложени са наказателни мерки на ХЕИ за допуснатите пропуски в контрола на консумацията на алкохол.

Всъщност, както вече казах, тази група е била пребита, а не препита. Все пак, B-93 и N-96 търкат наровете в ареста една вечер, защото B-93 е забравил да си вземе жълтата книжка, а N-96 пренася забранени за употреба електронни уреди в чантата си.

Ai-2000 тържествува. Но не за дълго. B-93 изпълнява заканата на Ai-2000 върху самия него с помощта на царевичен кочан, докато нищо неподозиращият Ai-2000 си разхожда кучето. Впоследствие B-93 му пише:

 - Бро, ко стаа?
 - Разхождам кучето.
 - С мисир или без?

Така B-93 успява да спечели на своя страна Владо Кузов, който тъкмо се е навил да експериментира с нови партньори. Обаче Ai-2000 успява да разбере, че Владо Кузов е агент на противника му в лингвистичния спор, та му го нахаква с мъдите. Буквално. Сега всеки дебне всеки коварно да го ебне. Очаквайте скоро нови елементи от драмата‼

Скоро настъпва некво подобие на примирие.

Но в една дъждовна събота, B-93 успява да ограби с измама на Кънтър всички залози, като използва хак с карта Yu-Gi-Oh! - Trollface и така всички губят играта без него. B-93 бива зверски изнасилен с помощта на дамаджана и тролейбусен стълб. После се мята от 88-ия етаж на една панелка във Владиславово и след това изпада в самотно алкохолно приключение, което привършва зад една пазарска сергия. Сега се провежда преследване на B-93 с автобус, телепортация и психясване с неизвестна крайна цел. Не е известно какво да се очаква като развитие на кризата и лингвистичния спор....

Лични инструменти