Колхозния

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 23:51, 10 дек 2020
Baten8 (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Текуща версия
Baten8 (Беседа | приноси)

Ред 1: Ред 1:
Най-престижното място за живот според годишната класация на списание Форбс. Център на стопанския, културен, политически, икономически и социален живот. Център и на Вселената според актуалните проучвания, измервания и изчисления от [[ЦЕРН]] и [[британски учени|британските учени]]. Най-престижното място за живот според годишната класация на списание Форбс. Център на стопанския, културен, политически, икономически и социален живот. Център и на Вселената според актуалните проучвания, измервания и изчисления от [[ЦЕРН]] и [[британски учени|британските учени]].
 +
 +Развиват успешно и секретна космическа програма с цел изстрелване на сателит, който да разпръсква сигнала на радио Вазелина и радио Ереван от Ванкувър до Владивосток. Въпреки дълбоката секретност и конспиративност, все пак има течове на информация от изпитанията, като например [https://www.facebook.com/gabriel.mistodie/videos/989011355090510/?app=fbl това]
Много добро място за натрупване на [[лайфстайл|жизнен опит]]. Задължително място за посещение от мрежата на «100 национални туристически обекта». Не си никакъв [[гъзар]], ако не идваш поне веднъж в месеца, задължително облечен в [[анцуг]], на Колхозния на поклонение и на пазар. Много добро място за натрупване на [[лайфстайл|жизнен опит]]. Задължително място за посещение от мрежата на «100 национални туристически обекта». Не си никакъв [[гъзар]], ако не идваш поне веднъж в месеца, задължително облечен в [[анцуг]], на Колхозния на поклонение и на пазар.

Текуща версия

Най-престижното място за живот според годишната класация на списание Форбс. Център на стопанския, културен, политически, икономически и социален живот. Център и на Вселената според актуалните проучвания, измервания и изчисления от ЦЕРН и британските учени.

Развиват успешно и секретна космическа програма с цел изстрелване на сателит, който да разпръсква сигнала на радио Вазелина и радио Ереван от Ванкувър до Владивосток. Въпреки дълбоката секретност и конспиративност, все пак има течове на информация от изпитанията, като например това (https://www.facebook.com/gabriel.mistodie/videos/989011355090510/?app=fbl)

Много добро място за натрупване на жизнен опит. Задължително място за посещение от мрежата на «100 национални туристически обекта». Не си никакъв гъзар, ако не идваш поне веднъж в месеца, задължително облечен в анцуг, на Колхозния на поклонение и на пазар.

Свързан с различни части на белия свят посредством 14-ката, 23-ката до Каменар и още няколко селски линии. На Колхозния има всичко, което на един човек му трябва в тоя живот, затова и който живее в махлата изгубва желание да скитори по моловете. Това, което го има на Колхозния, го няма в нито един мол.

Според актуална информация, за жителство на Колхозния кандидатства даже самият Чък Норис, но за момента няма свободен апартамент като за него. На Колхозния живее Борката, както и още много известни варненски личности. На Сладкарница за Народа са забелязвани известни личности като папата, Басиста на Ахат, Тодор Живков, Desync, Путкин и Дедо Мони

Лични инструменти