Колхозния

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Най-престижното място за живот според годишната класация на списание Форбс. Център на стопанския, културен, политически, икономически и социален живот. Център и на Вселената според актуалните проучвания, измервания и изчисления от ЦЕРН и британските учени.

Много добро място за натрупване на жизнен опит. Задължително място за посещение от мрежата на «100 национални туристически обекта». Не си никакъв гъзар, ако не идваш поне веднъж в месеца, задължително облечен в анцуг, на Колхозния на поклонение и на пазар.

Свързан с различни части на белия свят посредством 14-ката, 23-ката до Каменар и още няколко селски линии. На Колхозния има всичко, което на един човек му трябва в тоя живот, затова и който живее в махлата изгубва желание да скитори по моловете. Това, което го има на Колхозния, го няма в нито един мол.

Според актуална информация, за жителство на Колхозния кандидатства даже самият Чък Норис, но за момента няма свободен апартамент като за него. На Колхозния живее Борката, както и още много известни варненски личности. На Сладкарница за Народа са забелязвани известни личности като папата, Басиста на Ахат, Тодор Живков, Desync, Путкин и Дедо Мони

Лични инструменти