Путкин

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Руски швестер и върховният повелител на етиловия, метиловия алкохол, водката, газта, одеколона, лепилото, керосина и всякакви други лесно-достъпни психотропни вещества в Русия и бивш офицер от КГБ. Обича да намига на малки момчета. Поради тази причина също и едноличен господар на тази страна, с висок рейтинг, вариращ според времето от денонощието с около 110 до 120% подкрепа на населението там. Твърд противник на травеститите и педерастията, въпреки че сам си пада по малки негърчета. Поради тази причина, трупа могъщ ядрен арсенал, с който планира да пробие планетата от Владивосток до Намибия. През така оформения от ядрените взривове тунел, тайно от американските сателити,ще внася малки африканчета,а в замяна ще им продава калашници-менте.

Путкин също така е и причината, поради която всички ние сме живи. Той вдишва въглероден диоксид и издишва чист кислород и така подържа атмосферния баланс. Когато не е зает с малките африканчета и спасяването на планетата, Путкин хапва пържоли от западни империалисти и си почива, бомбардирайки държавици с икономика базирана на пица индустрия като Грузия например.

Съдържание

Газовата Криза

В началото на 2009, Иван Костов открадва всичката руска газ, за да си отоплява подземния 16-етажен СПА център в Драгалевци. Действайки на принципа "крадецът вика дръжте крадеца", Костов обвинява Путкин за това черно дело. Путкин, объркан, хвърля вината върху Мишо Шамара, на който отдавна има зъб, защото последният постоянно се хвали колко руски гимнастички е опънал на плажа. На официална пресконференция, Путкин заявява

 Етот дурак, Михаил Плесников, он не пъет водку, он пьет полохьй карнобатски квас!

Путkин продължава:

 Он идиот. Мьй должньй бомбит его. Он является врагом русского народа!

И обещава да вземе мерки...

 Сейчас мьй готoвим ескадриля истребителей! Я убью тебя, Миша, проклятая собака!

Доколкото е известно, половината ескадрила се разбива по пътя за Варна, другата погрешка бомбардира детския лагер в Равда, където все пак са концентрирани 50% от феновете на Шамара.

 Да му *** п***ата майна селска на тоя руски швестер, на майка му у п****а, да го *** в г**а миризлив! 

Заявява Мишо Шамара, с насълзени очи, потресен от случилото се...

 Тоя пиян чекист шъ види кат' се обадя на май нигаз от Уошингтън ДиСи маафака...

Продължава Шамара, поклащайки заплашително немски пищов от първата световна.


Говорител на Европейският съюз изрази надежда, че този инцидент няма да доведе до трета световна война.

Експортната Криза

През 2010, Путкин без предупреждение вдига експортните мита на руските изпражнения. Абсурдистан задоволява нуждите си от изпражнения почти изцяло от Русия и това се отразява силно негативно на местната икономика. Крайната мярка води силно намаляване на популацията на русофилите и масова депресия сред русофобите, последвана от масови самоубийства. Путкин набеждава за това американските империалисти, които строят противолайнян щит, опитвайки се по този начин радикално да променят фекалния баланс.

Химн

По случай челябинския метеорит предлага за химн на Русия Камъните падат (http://www.youtube.com/watch?v=Q0dHxkcGLr4), заради съдържанието на текста й, което много му допада.

Kамъните падат, падат от небето. /х2 Капка ми падна на сърцето. Припев: Иска ми се, Ленче, с тебе да живея, с тебе да живея и да ти пея. /х2 Помниш ли, Ленче първата ни среща. Помниш ли, Ленче първата целувка.

Заради любовта към българските Ленчета, решава да се отърве от повечето български политици, за да няма конкуренция.

Възгледи

Смята, че хипнозата е същото като медитацията, поради което изпада в дълги самохипнотични състояния.

Развитие (радикализиране) на възгледите

След като известно време завижда на Болен Лидеров за неговите месиански арийски визии решава да се преобрази на Владолф Путлер и да защитава руските малцинства на всякъде по цялата земя. При това постига немислимото, 140% подкрепа в собствената си страна, след едва 110% по време на изборите, а външно одобрение в отрацателни величини, вариращи между -50% до -100%.

В една от основните си (ключови, исторически) речи пред Райхста.... ъъ Държавната дума той заявява:

- Гетото е основен провокатор на междуетническа омраза, ... това са едни.... Отрочета на САЩ из света, които дискриминат интелектуално
руските ни малцинства. Ние трябва да отвоюваме отново [тука вдига високо юмрук и се заканва] отново място и достойнство за нашите руски... ку.... ъъ
Маши! Да им купим нови одежди, ще ги изрусим още повече, пък дано поумнеят.

Психопатологии

Неизброими. Съвременната психиатрия се чувства безсилна да се справи с дефиниране на проблема.

Лични инструменти