Иван Костов

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Мургав чуродеец, най-големият враг на комунизма. Най-големият терорист по нашите земи.

Син на смесен брак на гарван и едър рогат добитък. Наполовин снесен и излюпен, и наполовин мъртвороден. Води се към вида Цигански ламиозавър педерасофилис надупакис.


Съдържание

Произход

Иван Костов е роден преди над 2000 години в Чуродейка. Син на виден военен чуродейски вожд. Дори днес, някои го наричат просто "Вожда".


Една легенда изгрява

Иван Костов става известен по време на комунистическата офанзива срещу Чуродейка. Костов лично води съпротивата в тежката борба. Гениален военен тактик, неговите партизански чети нанасят големи щети на комунистическият окупационен корпус. Впоследствие комунистите го обсаждат заедно с най-видните му другари. Тогава Костов възпламенява химическа бомба-димка и когато димът се разсейва, комунистите с изненада откриват, че Костов се е изпарил. Въпреки високата награда, която обявяват за главата му, в продължение на векове, никой не успява да го залови.


Костов под прикритие

В следващите 2000 години, Костов постоянно живее под прикритие и се занимава с терористична и подривна дейност. Негови дела са:

 • Падането на Римската империя
 • Падането на Византийската империя
 • Падането на Османската и Английската империя
 • Вертоломеевата нощ в Париж
 • Гражданската война в САЩ
 • Първата световна война - агент на Костов застрелва австрийският монарх заради бас с руският Цар. Руският цар губи облога (че Костов може да предизвика световна война), но прави цигански номер и не иска да си плати. За наказание, Костов насъсква комунистите срещу него и това води до комунистическа революция в Русия. По-късно Костов горчиво съжалява за това:
 Тоя шибаняк да се окаже такъв нещастник...аз исках само да го сплаша малко, а тя каква стана...
 • Втората световна война (Костов се хваща на бас с Хитлер след дълга пиянска вечер, че няма да успее да завладее света).


По време на соц-а в Абсурдистан, Костов се прикрива умело, представяйки се за преподавател по политикономия.


Съучастник на имперската политика на САЩ

Костов е таен съветник на почти всяко едно правителство в САЩ от втората световна война насам. Единствено Кенеди не иска да се възползва от услугите му, заради което бива застрелян. На Иван Костов се приписват:

 • Отхвърлянето на демократично-избраното правителство на Иран през 1953 и замяната му с верен на Костов човек. Това защото предишният отказва да играе на сантасе с Костов.
 • 1954: Операция на ЦРУ и Костов в Гватемала. 200.000 жертви. Причини: неизвестни.
 • 1963: убийството на виетнамския президент, про-комунист. В последствие - Виетнамската война, 4 милиона жертви. Причината е че виетнамците започват да излъчват омразният филм "Ние сме на всеки километър" по националната телевизия.
 • 1973: Революция в Чили, налага се диктатора Пиночет. 5000 жертви. За този случай Костов заявява:
 Аман от шибани комуняги в Америка! Трябваше да им дадем добър урок.
 • 1977: Операция в Ел Салвадор. 70.000 жертви. Причини: неизвестни.
 • 80-те - Костов тренира и въоръжава талибани срещу СССР. В отговор на братските целувки между Живков и Брежнев.
 • 1981: Операция в Никарагуа. 30.000 жертви. Причини: неизвестни.
 • 1989: Нориега се прави на тарикат и не иска да си плати баса на Костов, подобно на Руския цар. Костов насъсква американците да нахлуят в Панама. 3000 жертви.
 • 1990: Садам Хюсеин тайно финансира БСП в отговор на това, че Костов го нарича "рязана бургия". САЩ нахлува в Ирак. Оттогава рязаните карабини в Ирак нямат мира и получават американски бомби на регулярен принцип.
 • 2000: талибаните в Афганистан започват бизнес-отношения с червени бизнесмени. Тонове хероин преминават през България. Костов, вбесен изпраща американците. Талибаните ядат шутове до ден днешен.
 • 9.11.2001: Джордж Буш се скарва с Костов, защото последният нарича Уиндоус 2000 най-бъгливата операционна система, която някога е виждал. Буш прекъсва всякакви отношения с Костов. Костов за наказание плаща на талибаните да разбият няколко самолета в Ню Йорк и Вашингтон. След няколко дни, Буш пада на колене и се съгласява заедно да начупят каската на Садам, който отново се прави на интересен и финансира БСП. Впоследствие Садам бива обесен.


Отношенията с Майкъл Мур

Костов е възмутен от филмите на Мур. По повод на това той заявява:

 Майкъл Мур е просто една торба с лайна

Мур отвръща

 Нъпуотифф, Костофф миуише на лайнаа, не случайноу на тчиганшките суатбии тоутата е от лайнаа

На което Костов отвръща:

 Само да те хвана, ще ти разпоря дебелото шкембе тогава ще видим кое смърди на лайна, гадно ченге!

Развръзката се очаква...

Костов излиза от нелегалност


През 1997, Костов съзира своят златен шанс веднъж завинаги да смаже комунистите. Предизвиквайки безредици, неговата чета превзема държавата и започва жестока саморазправа с комунизма. За негов лош късмет, комунистите внедряват предатели, които провалят неговия план. Костов изпада в забвение и сега крои планове за завръщане от неговата тайна база в Драгалевци.

Последните занимания на Костов

Костов неуморно твори зли терористични планове. На него се приписват:

 • Световната финансова криза
 • Газовата криза (открадва газта, за да отоплява подземният 16-етажен СПА център в Драгалевци).
 • Глобалното затопляне

Освен това Костов е заподозрян във връзки с корпорацията Кибертрон. Последните работят върху Костовата кибернетична армия. Известен представител е Атила, който бие комунисти и славянски говеда по паркове, градинки и спирки.


Известен още като Костофф

Лични инструменти