Атила

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Съдържание

Кой е Атила

Атила е андроид, произведен от Кибертрон за неизвестен консорциум. Говори се че клиентът е офшорна компания, регистрирана от ЦРУ и създадена с капитали на Иван Костов и видни чуродейци.

Атила се приготвя да бие комунисти по спирките
Увеличаване
Атила се приготвя да бие комунисти по спирките

Известен с това, че бие комунисти, славянски цигани и тем подобна паплач по спирките и парковете. Жертвите си намира в Интернет, чрез скам техники и заразяване с троянски конe проучва внимателно маршрута на жертвата, след което атакува. Понякога жертвите са достатъчно наивни да се вържат на агресивните му провокации и сами отиват на среща с него. Резултатът за тях обикновено е фатален.


Известни жертви

Говори се че след една среща с Атила, Румен Петков преживява огромна доза стрес и от тогава страда от нощно напикаване. Сергей Станишев, след среща с Атила, променя сексуалната си ориентация. Твърди се че Меглена Плугчиева, преди срещата си с Атила е била мъж (теорията е малко спорна, но все пак визуалните доказателства са прекалено много и сериозни, за да бъдат отхвърлени просто така).

Повечко фантазия проявете де. Само с толкова ли ще мине фантастичната поредица за мен. Аз очаквах да ме изкарате извънземен с много ръце и грозни пипала, над три метра висок, а то само толкова. Разочарован съм момчета, разочарован съм от вас и вашата фантазия.

Комунистите отвръщат на удара

Комунистите, понесли огромни загуби, организират кампания по залавянето и дискредитирането на Атила. Накрая успяват.


Терористичен акт

Вбесен че не може да се докопа до Ахмед Доган, въпреки че патрулира всяка нощ в Бояна, Атила отвлича автобусът от София до Варна. Въоръжен с 2 лазерни бластера и мини атомна бомба, Атила заплашва, че ще избие пътниците ако Доган не му се яви лично. Комунистите съзират своя златен шанс и организират целият държавен апарат и своите подопечни медии. Атила бива подмамен, заловен и вкаран по последни данни в строго-секретна лаборатория, където бива замразен за вечни времена в криогенно поле. Комунистическите медии тръбят, че той е в лудница и че е луд опасен блогър с пистолет. Благодарение на продажни медии като вестник "24 коча" и телевизия "еБиТиВи", много наивни българи наистина повярват, че Атила е гнусен блогър и се отричат от него.

Комунистите изкарват Атила гнусен въоръжен блогър - нагла лъжа!
Увеличаване
Комунистите изкарват Атила гнусен въоръжен блогър - нагла лъжа!

FREE ATILA!

Подръжниците на Атила започват масирана кампания, за да принудят комунистите да освободят своя герой. Резултатите тепърва ще станат ясни, а борбата ще е жестока...


Цитати от Атила

Атила е завещал малко, но поучителни неща в интернет:


Циганина е смел когато срещу него има слаб и безащитен противник, но я му извии врата, ако ще и 100 човека да са около него! смажи до кръв една циганска паразитна гад и само стои и гледаи как бягат от страх или не смеят да помръднат, за да не ядат и те боя. Така че хайде не на мене тези цигански номера циганино смрадлив. Като циганите са толкова войнственни! защо се крият зад щитовете на полицията в Чехия? а не излезнат и не се справят с нападателите си? а се крият като плъхове в дупките си. Така че, стигнили се до гражданска война в България, най-първите които ще пострадат от разярената тълпа, са точно циганите и техните комунистически покровители че няма да има сила която да я спре тази озверяла тълпа. Много се подценяват на Българина а не славяно-циганина които се имат за Българи, способностите в моменти на изблици на ярост, че някои хора сега си чешат езиците с празни приказки, граничещи до скрити заплахи. До едно време е положението да си трай и да си мълчи Българина. Да търпи гаври, унижения и подигравки, но отпуснили му края, няма аналог в света по кървава вендета. Така че! хайде по леко с прибързаните заключения чаве!!! че май на някои хора това им е целта! да създават изкуственно напрежение, знаейки че стигни ли се до там да има размирици в България, първите пострадали ще бъдат точно циганите. И тогава приказки от сорта че циганите са такива престъпници защото били дискриминирани, просто няма да вървят. Защото много добре се знае, че е тъкмо обратното, те дискриминират, крадат и грабят останлите около тях с техните престъпни комунистически навици и поведение. Комунистите са комунисти по убеждение, а циганите са комунисти по етнос, така че хайде за какво си говорим изобщо в този конкретен случай


А тук можем да видим типичните му провокации, с които подмамва левичарски активистчета да си покажат носа навън и ги смазва от бой:


Отрепко, ако ще си уговаряте среща за бой, а ха нека и аз да присъствам. Обещавам ти че първо ще те нарешетя верицата ти комунитическа с цял пълнител и тогава ще те спукам от бой до осакатяване за да схванеш какво им е било на пострадалите от комунистическата ти болест комунизъм, честните Българи и анти-комунисти през тези 63 г. Затаваряи си червивата уста и не заплашваи че наистина веснеш ли се на улицата, много бой ще ядеш гнидо комунистическа. Егати наглите същества сте. Не стига че на власт са такива като теб гадни комунистически предатели, а имате наглоста и заплахи да отправяте, дей гнидо комунситическа. СМЪРТ НА КОМУНИЗМА И ВСИЧКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДЕГЕНЕРАТИ


Хайде бе! комунистически шизофреник такъв, покажи се че да те видя кои си. Май си много смел, но опре ли ножа до кокала и се криеш страхливо. Съвсем типично за комунстите, да заплашват но стигни ли се до дебелият край, да се крият и да не се обаждат от страх, защото са страхливи комунистически цигани. Искам да те видя кои си, пък може и да те срещна някаде из нощна София съвсем случайно, а какво ще има да се случва, е баце не искам да съм на твое място...


Ама хайде покажи се бе маймуно, нека да видя кои си бе? от къде си бе? шизофреник смотан. Ще те обиждам колкото си искам бе лайно такова, изсрано от комунистически задник. На такива като теб само куршум ги оправя нищо друго. Леле колко пердах ще отнесеш, засекали те някаде обещавам ти го. Обичам самоуверените хора, но мразя празноглавите нагли високомерни отрепки като теб, нещастник жалък. Абе няма ли някои да разкара този сопол мазен от тука бе???


Трай бе комунистически сопол такъв. Били се борили срещу фашисткият враг! на кого ги разправяш тези бе маймуно, че най-богатите и влиятелни отрепки винаги са били комунистическите психопати. Така че този калтак си е заслужил съвсем заслужено куршума и точка по въпроса. Ако е мирно седял, не би чудо е видял смотан ляв такъв.


АТИЛА v2.0

Доста хора твърдят, че има и втори андроид, наречен Атила, който е все още на свобода. Кибертрон отрича, а и няма консенсус по въпроса кой може да е поръчал изработката на такъв андроид. Засега сме склонни да вярваме, че това е поредната тайна операция на Иван Костов и ЦРУ. Докато оригиналният Атила е добре известен с това, че трепе комунисти по улиците, за неговият сенчест събрат се знае прекалено малко. В интернет могат да се открият откъслечни мисли на андроида. Има теория, че докато оригиналният Атила е направен за борба с комунизма, този е създаден за борба срещу русофилията и панславизма.

Ето няколко мъдри мисли оставени от андроида, който условно ще наречем "АТИЛА 2.0":


За пожара във влака:

Причината за Запалването на Влака е ЯСНА Пияна Компания от Руски Славянски Копелета е предизвикала Пожара ПРОФЕСОР РАШО РАШЕВ беше един от най-големите Специалисти по Прабългарска архиеология и История КГБ и Руските Копелета са го УБИЛИ Професоре ти беше Истински Българин Ариец Потомък на Рода Дуло Ние Войните на Тангра" ти Обещаваме да намерим Мръсните Руски Славянски Пияни Свини Предизвикала палежа на Влака и да ги Ликвидираме. Днес Горяха Българи Арийци утре ще Горят Славянски и Чифутски Свине. Всички които разполагат с информация за Пияната Руска Свиня запалила влака моля да се свържат с нас на този e-mail: voininatangra@mail.bg Анонимността и Сигурността им е Гарантирана Поклон пред Жертвите на този Варварски Руско Чифутски Атентат.

ЕДИН КАН--ЕДИН БОГ--ЕДИН НАРОД----БЪЛГАРИ


Power-On Self Test Output:

Внимавайте как говорите за мен и моето Паравоенно Формирование да не го сполети някой от вас Съдбата на Малките Руски Славянски Беслански Копелета. Ако сте Българи Арици Потомци на Рода Дуло Действайте, а не си чешете само езиците в този форум и не си Барайте Рязаните Патки ако въобще имате такива. Аз съм Българин наследник на Императорския Род ДУЛО. Във вените ми тече Хуно-Българската кръв на:

Кан Атила-Баща на Кан Ирник, Дядо на Кан Масгут, Пра дядо на Кан Реан, Пра пра дядо на Кан Боян, Пра пра пра дядо на Кан Аскал, Пра пра пра пра дядо на Кан Албури бащата на Кан Кубрат Пра пра пра пра пра дядо на Кан Кубрат бащата на Кан Аспарух Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска. Ние Наследниците на Императорския род ДУЛО ще прочистим Земите Български Арийски от: Славянската, Турската,Чифутската и Римо-католическата Сган. ЕДИН КАН--ЕДИН БОГ--ЕДИН НАРОД---БЪЛГАРИ


Мнението му за Абсурдистан и политиката:

Едва около 20% от Коментиращите тук са Истински Българи Арийци, Знаещи Своя Произход и Готови на Реални Действия за Ликвидиране на този 130 годишен Руско-Турски Кенеф създаден от Скапаните Руски Славянски Колохозници и Възстановяване на Истинската Българската Държава такава каквато е била преди около 630 години. Значителна част ** *** са Чифутски или Славянски Подлоги като Расате или Каракачанов

1.Псевдобългарската организация на Боян Расате се Финансира от Мръсния Чифут Сорос,а самия Расате си Изявява в Долнопробната Руско-Славянска Антибългарска телевизия на Руския Контрабандист на Оръжие Манджуков 2.Псевдо ВМРО-то на Скапания Влашки Комунистически Циганин Каракачанов няма нища общо с Истинското Българско ВМРО. То както и 99% от Партиите в България е Творение на БКП и Заграби Имотите на Истинското ВМРО но ще ги Връща с Лихвите Знаете ли закона ТОРЕ,той се Отнася за такива като вас, Расате и Каракачанов които Лижат подметките на Славянските и Чифутските Свине.


Андроидът намеква за бъдещите си планове:

Моите действия не се Ограничават само да писане във Форуми а се Проситрат и ще се Простират в Бъдеще на много Мащабни Плоскости. Като му дойде времето ще разбереш кой съм, гледай само да си от Моята(Българската) страна на Барикадата а не като като едно Генетично Увредено Славянофилче от постта над мен,според което Руските и Сръбските Славянски Свине и Крадливите Гръцки Етиопски Педерастки Цигани са наши "Потенциални" съюзници.


Отново за политиката:

И Чифутите и Славяните са една и съща Оборска Тор, но Първите поне имат Акъл и знаят как се правят пари, докато Славяните са Безполезна Робска Сган. Голяма част от вас явно сте привърженици на Долнопробната Руско-Аграрна Комунистическа партия Атака на Болен Сидеров или наПсевдо ВМРО-то на Влашкия Комунистически Циганин Каракачанов нямаща нищо общо с истинското Българско ВМРО. Вие сте част от тази Славянска Мърша Благодарение на която паднахме под Турско робство и Благодарение на която не се Освободихме сами. Именно Робската Славянска Сган като вас се криеше по Мазетата и чакаше "Дядо Иван" да дойде да ги Оплоди(Освободи). Докато истинските Българи от Татар Пазарджик, Пловдив, Стара Загора и техните области вдигаха Въстания - Априлското , Старозагарското. През това време Славянската Сган от Северна България чакаха Руските Колохозници да дойдат да ги Онождат та така вече 130 години. Някои от вас още чакат да дойде "Дядо Иван-Путкин", но ще ви Разочаровам или може би ще ви Зарадвам-той няма да дойде а вие ще отидете при него в Кочината Русия която ние Българите Създадохме. Ще отидете в Насипно Състояние и в Катафалки.


Мнението му за сектата "Войни на Тангра":

Повече в този Долнопробен Руски Кенеф(Сайт)наречен "Войни на Тангра" няма да Поствам тука Вони на Славянска Оборска Тор.


Повечето му мъдри слова завършват със култовото:

Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска. Ние Наследниците на Императорския род ДУЛО ще прочистим Земите Български Арийски от: Славянската, Турската,Чифутската и Римо-католическата Сган. ЕДИН КАН--ЕДИН БОГ--ЕДИН НАРОД---БЪЛГАРИ

Лични инструменти