Ахмед Доган

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Доган
Увеличаване
Доган

Според някои източници има сведения, че Ахмед Доган е брат на сина на Люк Скайуокър, но това засега е само слух.

Ахмед Доган всъщност е майстор-сладкар, който изкусно умее да бърка маджун и сладко от дренки.

В момента владее захарния пазар с шоколадовите цели бисквити "Holiday" от 10 ст. На някои места (напр. във Варна) се срещат и по 15 ст. - казват, че това била тактиката да точи държавния резерв с 50%, посредством регистрираната за целта фирма-фантом "Dogan".

Според непотвърдена информация, Ахмед Доган е хомосексуалист родом от село край град Добрич. Детството си е прекарал в кирпичена колиба на площ 15 квадратни метра. Малтретиран от всички цигани в селото Доган търси помощ при селския мюфтия. Точно тогава Меди открива насладата от аналният секс. Благодарение на здравата си халка, Доган успява да се издигне в обществото и дори да влезе в парламента През годините Доган е усъвършенствал лизането на задници (което има голям принос за сегашното му положение). Много му се отваря приказка за "мимезиса и катарзиса в политическата власт" когато му задават неудобни въпроси в телевизионни предавания.

Покушението

Обществото бе накарано да мисли, че срещу Доган беше направен ОПИТ за покушение. Всъщност Доган неможе да бъде убит, тъй като той вече е мъртъв. Неговата роля се играе от прототип на Кибертрон, първоначално дарен като робот-помощник в домът за стари хора в с. Бохот. След подмяна на софтуера на робота с по-нова версия от сайта на производителя, и леки корекции по външният вид, робота успешно играе ролята на известния майстор-сладкар Ахмед Доган.

Смъртта

Всъщност Доган е считан за мъртъв от средата на 80-те години на миналия век, когато е бил прострелян с упойваща стреличка по време на спец-акция в амазонските джунгли. След близо 6 часов сън, се събудил със лек махмурлук, и докато се лутал напред-назад паднал в реката където бил нападнат от пирани. В стремежа си да избяга по-бързо от рибките, се изкачил по лианите на едно от дърветата, но се пооплел и се удушил.

Лични инструменти