Трол

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 08:41, 15 сеп 2020
LittleFag (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 16:39, 15 сеп 2020
Www3 (Беседа | приноси)
Общи характеристики
Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
-== Общи характеристики ==+ 
-Рабин е всемогъщо форумно божество и изявлен хомосексуалист от породата на дребните педераси. Някои учени го оприличават на [[Трол|трол]], но историята показва, че той е нещо много повече от това. Има сведения, че е представител и на Българската Камара на Чичаците.+Тролът (да не се бърка със [[Stooge]]) е митично същество от интернет форумите, коментарите в ютюб и груповите снимки.
 + 
 +[[Картинка:Dh9qq2vkspl5zgnxxy26lax6s_1b04zyhbjt.jpeg|frame|center|Трол по време на [[скупчване]].]]
 + 
 +Тролът е архетип на [[Тролеи|тролеите]]. Тролеите са вид професионални тролове и се отличават с умението си да тролват наведнъж големи групи от хора (по-известни като пътници) по много пъти на ден, срещу заплащане. Пътниците, които отказват да платят, биват тролирани от друг вид професионални тролове — т.нар. кон''троли'', които всъщност са късокосмести коне, дегизирани в светлоотразителни жилетки.
 +== Известни тролове ==
 + 
 +* [[Бисер Лайката]]
 +* [[Слави Трифонов]]
 +* [[Тролеи|Тролеите]]
 +* [[Рабин|Рабин(Rabin)]]
 +* [[LittleFag|stewie/nikdotnet]] - повелителя на черните курове, властелина на минетите, аналния цар на .net обществото
 +[[Категория:Митични същества]]
== Началото == == Началото ==

Версия от 16:39, 15 сеп 2020

Тролът (да не се бърка със Stooge) е митично същество от интернет форумите, коментарите в ютюб и груповите снимки.

Трол по време на .
Трол по време на скупчване.

Тролът е архетип на тролеите. Тролеите са вид професионални тролове и се отличават с умението си да тролват наведнъж големи групи от хора (по-известни като пътници) по много пъти на ден, срещу заплащане. Пътниците, които отказват да платят, биват тролирани от друг вид професионални тролове — т.нар. контроли, които всъщност са късокосмести коне, дегизирани в светлоотразителни жилетки.

Съдържание

Известни тролове

Началото

След нерегламентиран полов акт между Тъмните сили и пиян тираджия в северозападна България през далечната 1965-а година по черешово време се появява на бял свят форумното божество Рабин. Преди появата на първият интернет той е само представител на породата на дребните педераси, но след това той отприщва истинската му сила заложена в ДНК-то на Тъмните сили.

Хабитат

До ден днешен обитава необятните кърове на северозапада. Рабин може да бъде намерен и в необятното интернет пространство на следните адреси :

Свободен форум за програмисти (https://bgdev-free.asm32.info/!userinfo/Rabin)

Цензуриран форум за програмисти (https://forums.bgdev.org/index.php?showuser=14168)

Форум за обикновени педераси (http://clubs.dir.bg/userposts.php?Cat=8&User=rabin&usid=186202)

Интереси

Прехранва се като пише Hello World на Джава, разработва тайно адронен колайдер за чуркосмучене в колаборация с Тъмните сили и Светлин Наков. В свободното си време сглобява и бенчмарква рециклирани изключително бързи компютри докато гледа клипове в youtube. Също кара джип без климатик по офроуд пътища заедно с любовникът си Сотир.

Особености

Рабин винаги е прав за абсолютно всичко във вселената. Всички научни факти, доказателства и опити за опровергаване на неговата вселенска правота биват жестоко наказвани. Някои учени го сравняват с Чък Норис.

Личен живот

По непотвърдени данни Рабин и Сотир са тайни любовници зад гърба на Ахмед Мерчев, който реално е отговорен за финансирането на колайдерният проект на Рабин в областта на чуркосмученето и би могло да доведе до тежки последици.

Лични инструменти