Слави Трифонов

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Открийте десетте разлики
Увеличаване
Открийте десетте разлики

Известен сред ограничена публика робот, производство на Кибертрон, който хипнотизира хората, гледащи шоуто му, с голо теме (и проблясъци), също и симулирайки цветна слепота, продавайки добродетелни теми (като патриотизъм и национализъм) срещу пари - с други думи - истински "патриот и бизнесмен".

Участвува като злодея Крапулакс в популярния комикс Пиф и Ескюел.


Съдържание

Изрази

Мега комплексар Бате!!!
Мега комплексар Бате!!!
Слави Върти ножчета на невидимия човек
Слави Върти ножчета на невидимия човек
"Седем осем и ще си паднала..."
- Слави Трифонов към Албена Вулева
"Тук на комбайна удобна задна седалка си имам аз..."
- Слави Трифонов към Десислава Добрева
"Вашите добри пари в нашите добри ръце! Елате вие,
за да не дойдем ние, ако ма разбирате кво искам да ви кажа!"
- Слави Трифонов убеждавайки зрители да гласуват със СМС-чета


Чалгамен

За пари Слави пее чалга, изкарвайки го национално гордо, защото това било българска музика, без значение на всички близкоизточни примеси и близкозападни кражби. Поради което, в локалните музикални среди той се третира като Супермена на чалгата или Чалгамен (ЧалГамен също). В същото време той се третира като активен борец срещу Чалгата. Чалга пеят другите, но не и той. Той пее Българска музика.

Според непотвърдени данни на неосведомени източници пък, Слави Трифонов всъщност е заклет блек метъл, отдаден на мисията си да възцари злото на земята. Това той прави чрез методично и безкомпромисно налагане на чалгата като символ-верую на българското (а скоро и на световното) общество до пълната победа на простотията.

Черно и бяло

Черно и бяло
Черно и бяло

Слави обича контрастите, в които темето му да му грее още по-блестящо, демонстрирайки качествата на съвременната химия и производствените възможности на Кибертрон. Затова и направи неуспешен дует със Софи Маринова.


Ергенлък

От години се носят най-различни слухове защо Слави така и не се жени. Според някои източници, той просто не си пада по жени. Въпреки това, истината беше наскоро разкрита. Тя гласи, че гологлавия шоумен не може да се ожени за никоя друга толкова години, защото е още лудо влюбен в австралийската принцеса Кайли Моул. Клюкарката Венета Райкова побърза да потвърди това в своето предаване.


Врагове

Слави е известен с това, че не търпи враговете си, и се бори активно срещу тях използвайки възможностите си за хипнотизиране (голото теме и сценаристите), които е научил от нашия вожд Ахмед Мерчев.

Сред известните му врагове са:

Ксерокс

С цел да не пикае газ, за пари и върховно лидерство в БТВ, и навсякъде, с оглед проповядването на истината на Ахмед Мерчев, и "истината" за враговете му, Слави се явява локален ксерокс ( почти същото като "local mirror" ) за всякакви чужди тридневни шоута, представяйки ги като своя идея (това включва дори идеята за конкурс).


Приказки

Слави притежава завидното умение да чете в ефир до болка стари и познати вицове чути от Къци Вапцаров с възможно най-много думи и безсмислено описание, с което чрез адска болка цели изтръгването на душите на принудените да го слушат, и вселяването им в продукцията на Кибертрон.


Фенове

  • Златина Савова
"Слави още веднъж доказа, ще е истински българин. Антифеновете че се изядат от яд,
защото завиждат на Слави за това, което е направил."
- Златина С. към антифеновете
  • Албена Вулева (само на кукуво лято)
  • Годжи


Висша математика

Слави Трифонов е основна фигура в развитието на математиката през 21 век. Съществуват следните теореми, наречени "теореми на Слави":

Първа теорема на Слави

Количеството сиво вещество в индивида е обратно-пропорционално на степента му на страхопочитание и уважение към Трифонов.

Доказателство: Нека F(x) е функция-стойност на количеството сиво вещество в индивида x. Нека G(x) е функция-стойност на степента на страхопочитание и уважение към трифонов. При x=zlatina, функцията G(x) има локален максимум. От друга страна lim(F(x)=0 при x->zlatina. => теоремата е доказана.


Втора теорема на Слави

Популярността на Трифонов е обратно-пропорционална на нивото на образователната система.

Доказателство: следва от първата теорема


Трета теорема на Слави

Броят на публичните критики срещу Трифонов са обратно-пропорционални на броят останали живи олигарси в България.

Доказателство: Нека F(x) - броят олигарси според годината х. G(x) - броят критики годишно според годината х.

F(x) е монотонно намаляваща функция, докато G(x) е монотонно нарастваща. Следователно lim(G(x)-F(x))=безкрайност при x->R

R е митичната година, в която най-накрая шоуто ще слезе от ефир. Математиците засега все още спорят за нейната стойност. Едни твърдят, че това ще е когато F(x)=0, а други - когато властта бъде заграбена от пияни нацисти


Тези три теореми са фундаментални в теорията за Абсурдистан - ново течение в математиката, разработвано първоначално от академик Сендов, впоследствие от Първанов и Станишев - изключително успешни математици, стремящи се цял живот към нобелова награда. Жалко, че никога няма да я получат, понеже такава не се присъжда на математици. За това е виновна жената на Нобел, която се издирва в момента от ДАНС, ГДБОП и продуцентите на шоуто.

Лични инструменти