Георги Чорбаджийски

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

"Дай ми солта батенце, че тука тая салата нещо... абе ти чете ли Доклада за Ръката на Кибертрон, 
 там едни жици нещо..."
- Ахмед Мерчев към Георги Чорбаджийски
Съдържание

Роди се надежда

Георги Чорбаджийски (а.к.а Жоро Чорбата) е син на Orc Chieftan и Велислава Дърева. Бащата се заселва в Пазарджик след разгрома на орките от Нинджите през 1028 година. Георги е будно момче, което от малко пише програми на Паскал и мечтае за сигурност и слободен софтуер. Чорбаджийски е единсвеният човек в света, който може да брои наобратно от минус безкрайност до нула.

Чорбаджийски, преди да послужи за протитип на дракона в
Увеличаване
Чорбаджийски, преди да послужи за протитип на дракона в Кънтъра

Интереси

Организира един от първите гей-портали, хостван на сървърите на Ник Щайн. Злият хакер доцент Краси Манев се оказва антигероят на Георги, след като изважда портала извън строя. Чрез алгоритъма на Дейкстра находчивият Манев изчислява най-краткият път от Равда до Полски Тръмбеш. Хакерът въвежда полученият резултат вместо администраторската парола и успява да смени гей съдържанието със снимки на Ахмед Мерчев

Славата

Чорбаджийски бързо и заслужено придобива широка световна известност. Използвайки това, японската корпорация Нинтендо заплаща един милион марки за правата върху образа му. Образът на младият Чорбаджийски се използва за прототип на злодея-дракон Баузър в хита на Нинтендо, Кънтъра. В играта злият дракон Чорбаджийски се бори срещу младо и амбициозно юпи, Марио.

Чорбаджийски след това
Увеличаване
Чорбаджийски след това

Кариера

Чорбаджийски работи в Blizzard, където пише счетоводни програми на Паскал (http://tinyurl.com/8bgyq). Заради прекомерна игра на Sex Tetris през работно време, Чорбаджийски е съкратен. Уволнението е отразено в блога (http://tinyurl.com/ajbbb) му.

Огорчен от съдбата си, Чорбаджийски вгражда вирус в продуктите на Blizzard, който носи огромни печалби на компанията.

Напоследък Георги Чорбаджийски се опитва да изгради кариера в шоубизнеса. Първата му стъпка към успеха е продаването на правата върху неговия образ за целите на заснемането на клип (http://tinyurl.com/2jxpaf) на неговите състуденти от орк. Аполон. В клипа обаче злият Чорбаджийски вгражда двадесет и пети кадър, предизвиквайки по този начин у зрителите непреодолимо желание да поръчват платено съдържание онлайн.

Близък приятел на Васил Колев, с който участват в ISECA.

Жените

Георги Чорбаджийски е секс-символ на десетки милиони жени в България. В деня на раждането си, акушерката го погледнала веднага след срязването на пъпната връв и казала: "О, Господи! Това е Георги Чорбаджийски!", след което веднага правила секс с него. В този момент това била третата жена, с която Чорбаджийски бил правил секс.

Лични инструменти