Алкохол

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Увеличаване

Хората го ползуват, за да се освободят от задръжките си (Да падат дрехи и задръжки).

Познат е още от древността с магическото си въздействие, най-вече върху жените.

Ползувал се е също като допинг при лекоатлетически и други състезания. Употребява се рядко до доста често, в малки до огромни количества, с повод и без повод, от малки и големи.

Съдържание

Преди злоупотреба да се охлади

Положителните въздействия на алкохола
Увеличаване
Положителните въздействия на алкохола

Едно от най-ценните и стойностни качества на алкохола (познат още като пиене) е способността му да води до т.нар. Алтернативни състояния на съзнанието: възприятията се променят по доста, бих рекъл, интригуващ начин.

Докато координацията на движенията може да пострада, способността за постигане на умозаключения (особено налудничави такива) се изостря, слухът вече предоставя чутото директно в ума (музиката започва повече да "звучи") и други.

Накратко: Напий се, за да се опознаеш... или да познаеш девойчето до теб - в библейския смисъл.

Религиозните фундаменталисти ще осъдят алкохола като творение на Дявола: дори наистина да е така, не можем да сторим друго, освен ентусиазирано да изръкопляскаме и да се поклоним дълбоко в знак на почит.

Как да започнем?

Първо се огледайте наоколо. Намерете бутилка, по възможност пълна, по възможност от водка, на чието съдържание може да се има доверие. Ако не сте сигурни, питайте някой сведущ около вас. Пригответе здрава и чиста чаша,едно листче (по избор) и една глава, напълнете чашата по собствена преценка и добавете доматен сок. За музикален съпровод се препоръчва мизантропичен black metal, евентуално gothic-doom metal (ако стомахът Ви не го понася, тогава микс на Sven Väth, евентуално dubtechno). Чалгата е за простолюдието - да се избягва.

Сега, когато всичко е наред, отпийте и се насладете. След първите две чаши ще получите просветление и може да се присъедините към нас в сътворяването на тази страница. Отпийте още няколко чашки ... сега вече можете да слушате и чалга.

Как да спрем? / Къде да се спрем?

Рано или късно, ще ви нарекат алкохолик. Опитайте да обръщате внимание на тези чиста проба недобронамерени провокации. Все пак, ако мислите, че по ви приляга имиджа на фикус, натиснете здраво спирачката. Внимавайте за стената вляво, и за спрелият Вартбург пред вас. По дяволите... и без друго стопът му беше за смяна.

Каква музика да слушаме?

Ако сред любимите Ви блек метъл банди е нечовешката група "Адски Нерези", то добър избор може да бъдат и космическите пънкари от "Кокоша глава". Ако сте се омазали много и добронамерената селяния иска да излезе, за да покаже, че и вие знаете как се хранят прасета, то ПЕРФЕКТНИЯ избор за Вас е нео-фолклор-ундърграунд отвсякъде хеви група "Черно фередже".

Направи си сам

Всички ви изпревариха, не смогнахте да си намерите или закупите? Не се отчайвате!
Всеки може да си го направи и сам. Необходимо е само Голямо Желание или Силна Необходимост.


По света и у нас

Група именити астрономи след особено дълъг запой, откриха сериозни астрономически запаси алкохол в небето, недалеч от Млечния път.

По същество това е коктейл от мента и мастика (облак), който е широк 463 милиарда километра и според учените, при подходяща употреба, може да даде отговор на много въпроси върху образуването на звездите гиганти.

Астрономите завалено обясняват, че именно в тази част на Млечния път се образуват нови звезди, около които е установено, че винаги има недопит алкохол.

Откриването на въпросните залежи разбива на пух и прах теориите на доста учени-въздържатели, убедени в невъзможността да се образуват алкохолни молекули във време-пространството.

Aстрономи откриха облак алкохол в Млечния път.
Aстрономи откриха облак алкохол в Млечния път.

Алтернативната версия е че тва е замаскиран закона на Ом - за по-лесно . Картинка:Zakon om.jpg виж още Алкохолни приключения , Костас Джуланакис, Делириум Тременс, Алкохолик, Жоро Ментата, Уинстън Чърчил, ОДА ЗА АЛКОХОЛИКА Прокрастинация

Специално членство: Улични Алкохолици

Лични инструменти