Алкохолни приключения

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Всеки от нас се е чувствал безсмъртен поне веднъж в живота си...


Съдържание

Начини за встъпване в алкохолно приключение

 алкохолна авантюристка в действие
Увеличаване
алкохолна авантюристка в действие

Получава се учудващо лесно - чрез смесване на почти безкраен брой вариации от концентриран алкохол и бира или вино(например една бутилка ром и три бири, шест големи водки зелена ябълка и две бири и половина, 700 ракия и половинка вино, 5 големи облака (100/100 мента с мастика)и 1 бира ,2 бири,200грама уиски,3 шота текила и после квото остане колкото поеме.). Смесете някой от изброените примери с трева, и приключението става още по-интересно(а пък и с тревата може да си спомняте доста повече от преживяното). Поради ниската волева активност и занижената скрупулмо-мисловна дейност по време на приключението, е възможно извършването на неограничен брой простотии, глупости и детинщини, както и нахлуването в амфетаминови сериали (виж Амфетамини), които както и алкохолните приключения никога не завършват с хепи енд. Ако сте с жени и решите да влизате в пиянска авантюра, то трябва да сте сигурни, че биха ви простили абсолютно всичко(иначе не го правете). Важно е да се знае: излизането от такъв вид приключение е в пъти по-трудно и сложно от влизането.

-Не моа изкажа тва дето мисла, и немоа 'а осмисла тва дето казвам...

анонимен алкохолен авантюрист

Остатъчни (д)ефекти

Познатите на всички махмурлук, киселост и раздразнителност, повръщане, амнезия и фотофобия (Дръпни тва перде или пусни щорите, 'щото ме изеде шибаното слънце!), болки в крайниците, тялото и рани, за които не се сещаш откъде са и защо са и др. Обикновено авантюристите, които са участвали в по-брутално приключение не желаят да се виждат, поне до следващата Събота (освен ако не са закоравели и претръпнали).

При жените алкохолни авантюристи се наблюдават по-различни ефекти, които се изразяват в следните желания(в хронологичен ред от 21.00ч до 3.00ч):

  • Желание всички да я обичат.
  • Желание да преспи с почти всеки срещнат.
  • Желание да върти кючеци.
  • Желание да върти други работи в кенефа.
  • Желание да се добере до кенефа, за да повръща.
  • Желание да я оставят на мира, за да се опита да поспи, въпреки, че стаята се върти.
-Не искам да те виждам повече!

жена към анонимен алкохолен авантюрист, след като е била трезва, по време на преживяно от него приключение

- Защо всички ми се сърдят днес?!
- Защо всички бягат от мен ?!    

анонимен алкохолен авантюрист в Неделя сутрин

Шестте фази на алкохолните приключения

друга алкохолна авантюристка в действие
Увеличаване
друга алкохолна авантюристка в действие

Фаза 1: най-забавен

По време на тази фаза вие сте най-интересният от всички на света. Всички около вас ви слушат в захлас и никой не може да ви прекъсне. Знаете най-яките вицове и най-увлекателните истории.

Фаза 2: най-красив

Вие сте най-красивият човек на света. Всички гледат само вас и се възхищават на това творение на природата. Всяка жена може да бъде ваша, стига да искате. Никой не може да ви увери в обратното и да ви скапе самочувствието.

Фаза 3: най-умен

Вече сте най-умният и разбиращ от всичко човек на света. Никой не може да спори с вас или да ви противоречи, защото знаете абсолютно всичко. Нещо повече - чувствате се длъжен да просветлите всички невежи с блясъка на вашите знания и да им докажете, че не са прави и нищо не знаят.

Фаза 4: най-богат

В този момент сте най-богатият във вселената. Чувствате се длъжен да почерпите всички, дори и тези, които не искат. Не ви пука колко би струвало, все пак сте най-богатият.

Фаза 5: безсмъртен

Вие можете да набиете абсолютно всички, без проблем. Крещите на всеки и търсите конфронтация, просто ей така, за спорта. Къде са сега тоя дето спореше и оня, който не искаше да го черпите?!

Фаза 6: алкохолно петно

Без коментар. Индивидуална е за всеки. Обикновено завършва с носене от приятели до вкъщи и алкохолна кома.

Дестинации за алкохолен туризъм и приключения

Всяка кръчма, ресторант, заведение или бирария в абсолютно всеки град и държава (без САЩ). Всяка градинка с пейки и всеки парк през лятото. Всички плажове и курорти по всички морета. Всяка вила и хижа през зимата. Всички селски или рокерски събори. Всеки метъл концерт. Всеки концерт изобщо (без чалга концертите и тези на Слави Трифонов, защото тогава няма да сте авантюрист, а тъп селянин).

Епилог

Наздраве! И приятно приключенстване. И все пак не забравяйте, че най-доброто лечение на махмурлукa е да продължите да пиете…

Лични инструменти