Костас Джуланакис

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Костас Джуланакис е алкохолен активист, член на Улични Алкохолици и носител на ордена "Алкохолен параноид".

Ранни години

Джуланакис се е определял като пияч без политическа ориентация, който е готов да направи всичко за пиячка, въпреки че това противоречи на личните му принципи.

Джуланакис е роден в село Войняговци, окръг Колумбия на турската провинция Диарбекир. Като младеж става дребен любител на чашката и член на "Улични Алкохолици". По-късно се занимава с контрабанда на Алкохол между Абсурдистан и Канада.

Улични Алкохолици

През втората половина на 20 век, Костас отива в САЩ, където получава двумесечна подготовка по напиване и пиянска тактика. Самият той твърди, че това е било заплатено от абсурдистанакото правителство. След обучението започва да работи за крайнодясната пияческа групировка "Делириум Тременс" , която по това време се занимава с дестабилизиране на Израел, което води до военния преврат от 1980 г. Има различни мнения по въпроса дали ултрапиячите от "Делириум Тременс" са използвани от ЦРУ или от абсурдистанските тайни служби с тази цел, въпреки че достоверни източници посочват, че те са инфилтрирани и манипулирани от шпионски мрежи на Галактопол, тайна структура на Империята.Твърди се, че е нещатен сътрудник на ЕЦАП.

Виж още:Джуланките

Лични инструменти