Pavelludiq

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Pavelludiq a.k.a. павел иванов е роден на първи февруари 1990 година във гр/с. Шумен. той е виден Интернет мародер и поет. Не е сигурна причината поради която той се е проявил. Според някои рационално мислещи хора той е плод на полово сношение от страна на родителите му, но според по-радикално мислещите биолози и ядрени физици той е роден в резултат на мутирал червей от чернобилския ядрен басейн. През по-голямата част от животът си Павел лудия прекарва на дивана пред телевизора, когато навлиза в пубертета той изоставя дивана и се преселва на компа си(причината вероятно е заради нарастващата нужда от свободно и безплатно порно). Страстта си към поезията той открива в ранния пубертет когато неговите пориви на мастурбация го вдъхновяват да напише:


Пишока ми стана лъскам до забрава...


след това той се ориентира към Интернет мародерството като за целта посещава невинни и миролюбиви форуми и дори основава свои такива(заради генетичен дефект всички форуми основани от него загиват). За да компенсира физическото си изоставане Павел лудия обича да носи широки черни дрехи и да се прави на по-умен от колкото е. Разбира се за да не го усетят той използва реални знания за темите които той обсъжда примесени със откъси от типични български народни ловджийски истории. В перспектива за бъдещето павел ианов пенев Pavelludiq е решил да се занимава с политика или в краен случай със таксиджийство за да прехранва себе си и 32-та си домашни коча които отглежда във мазето си.

От както навършва 17 години обаче той е стриктно ориентиран към философията и дори работи върху свое собствено философско и религиозно учение което ще се нарича пауонтология и ще цели да намери смисалът на живота и начинът по който да живеем след като разберем че няма такъв.

Лични инструменти