Заявки за изтриване

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Срещу мен беше извършена сериозна клевета върху имиджа ми и информацията качена за мен в жълтите медии не отговаря на истината и е сериозно преувелечена. Това е статията, която желая да бъде премахната:

http://www.blitz.bg/news/article/244044

Моля молбата ми да бъде удовлетворена. Благодаря предварително.

Отговор

Усещаме Вашата болка и неудобство, господине, но за съжаление се налага да Ви информираме, че поради редица неизпълнени ангажименти и от двете страни по договора ни с Тъмните сили, не сме в състояние да приведем в действие необходимите средства за премахване на публикация от произволен сайт в Интернет.
Сърдечни поздрави,
--Samael 16:43, 10 мар 2014 (EET)В посочената по-долу статия е пълно с абсолютни лъжи и не се разбира от никъде ясно, че са такива. Или възстановете обективната страница, така както я бях направил, или добавете в ПЪРВИЯ ред, че всичко по-надолу е измислица. ИЛИ НАПРАВО ПРЕМАХНЕТЕ ТЕЗИ ЛЪЖИ. Имайте предвид, че в този си неясно обозначен вид (уточнението е някъде в други вътрешни страници), това са си чисти обиди и клевети, които са подсъдни. Не че някой ще се занимава да ви съди, просто бъдете наясно, че нарушавате закона.

https://dreal.net/wiki/index.php/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B8_%D0%91%D0%BE%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B2

--Dobribozhilov 10:32, 6 юли 2019 (EEST)


Лични инструменти