Тримата акордеонисти

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

ШВЕЙК - Дядото на Роберт и баща на Чърчил
Увеличаване
ШВЕЙК - Дядото на Роберт и баща на Чърчил
Роберт Максуел - велик комбинатор между великите сили на мрака
Увеличаване
Роберт Максуел - велик комбинатор между великите сили на мрака
Уинстън - син на Швейк и баща на Роберт Максуел
Увеличаване
Уинстън - син на Швейк и баща на Роберт Максуел


Тримата велики агенти на СССР през 20 век са известни под кодовото наименование Тримата акордеонисти. Любовта и на тримата /дядо, баща и внук/ към акордеона ги отвежда в музикалния кръжок във висшето агентурно училище "Оксфорд", където са вербувани за комунистическата кауза чрез акордеон "Велтмайстер" като подарък. Тези три поколения на фамилия "Бирбаух" оказват влияние в историята на Земята, Луната и Лондон.

Най - лансиран в историята е Уинстън Чърчил, син на Швейк и баща на Роберт Максуел. Уинстън е най - известен обаче в клубовете на Улични Алкохолици.

Характерно за тримата роднини, е че имат различен геоантропологично - алкохолистичен произход. Дядото Швейк е романтичен и хрисим славянин. Бираджия. Синът Чърчил е властен и алчен англосаксонец. Почитател на скоча и безхаберник. Роберт Максуел известен с прозвището си Ян Лодвик Хох, е комбинаторът - евреин в родата. Пие всичко.

Безусловно 20-и век е белязан от усилията на тримата Бирбаух да унищожат цялата Бира и уиски на планетата. След неуспешните опити на дядото и синът, внукът Роберт влиза в амбициозен и зловещ план срещу Империята. Според този план бирата и уискито трябва да бъдат изпити не само на планетата Земя, но и на Луната. Естествен завършек на този неестествен план е смъртта на Роберт през 1991г. Той е убит от Милко Ешкенази, заради парично - конспиративни интереси.

Тримата акордеонисти са неразривно свързани в историко - философски план с Tримата тромпетисти.

Лични инструменти