Сп.Космос

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Image:VuchkovRules.jpg Ето едно добро списание, недопускащо пошлостта и профанията в интелектуалното пространство!
Професор Юлиан Вучков за интелектуалното пространство, нагло нападнато от талибани, на Х-ти конгрес на младите чавдарчета-камикадзета


Научно издание с цел доставяне на достъпна информация до хората за Извънземните. Понастоящем се помещава зад Бизнесцентъра в Хасково. Списанието излиза веднъж седмично със рекламен диск "Клизма в домашни условия" и "Диарията - проблем или приятел".

Тайно обаче служещите в редакцията, вместо да използват телескопа да наблюдават космоса, те наблюдават близката сграда, която е главна редакция на Platboy. Наблюдават и космическият център на СКАТ, където се раработва последният модел на мушмулоберачката.

Скоро списанието бива спряно от пазара заради малък инцидент. След като единият служител се напива, се качва на масата и изкрещява с пълно гърло "Напред, другари, да живее комунизъма!". Главният компютър си помисля "Малиии, комуняга" и се самоубива, защото е разработен от малка селска компания на име "Ракия роботикс" - всички знаем, че те са долни капиталисти. След като компютъра се изпържва, цялата система се срива и един банкомат започва да бълва пари, вследствие на което всички служители забогатяват и отиват да си купят ракия.

"Ибааах мама му, ся останах без работа и ни мога да си купа Ханцуг."
- жалва се служител за спирането на списанието пред в.Практична Домакиня
"сп.Космос ще възкръсне! Ние сме на всеки километър, от Аскуу до Арманли!"
- реве с пълно гърло баба Станка, портиерката, за бъдещето на колектива
Лични инструменти