Онуфрий Алтъпармаков

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Житие и страдание Грешнeго Онуфрий.

Съдържание

Биография

Роден в село Бургас,малко след залеза на социализма,от малък е свикнал с липсата на храна и системния побой.Детството му преминава в лежане в различни болници.Лекуван дълго и продължително, има време да изгради житейската си философия.Трагично прекъснат е процеса на мислене от започването на първи клас.Учи в едно от най-тъпите училища в селото заедно с децата на кмета и попа - същите олигофрени като него.Този безрадостен за него период свършва след 7 години,когато съдбата го захвърля да учи Ингилиски и комоютори.Поради ограничения си по обем хард-диск 14 години се мъчи да завърши средното си образование и едниствено приемането му в редовете на гордата, велика и мощна българска армия прекъсват мъките му.Там поради тоталната му непригодност го прехвърлят от служба на служба докато не намира призванието си - става свинар.Общуването му с тези благородни животни допринася за изграждането на характера и мирогледа му.От най-вкусния приятел на човека научава великата житейска истина - днес си тук,утре си на пържоли.След кратко и мъчително кандидат - студентстване жалките му опити завършват с крах.Това го навежда на идеята,че живота е гадно копеленце,внушава му велики истини,които иска да сподели с хората.През далечната 2006г. е поставено началото на философската школа на Онуфрий известна като "Ранно Онуфрийцянство". Последователите на великия Онуфрий смятат (и двамата),че разсъжденията му за живота са невероятни и достигнати след дълги периоди на мисловна диария и ровене в интернет.

Основни разсъждения

За живота

Основните му виждания са,че ние хората сме супер прецакани.Непрекъснато работим все повече и повече заради някакъв си пиклив прогрес.За да може жената да не носи вода от кладенеца на селото,а да има течаща вода в кухнята,да не си варим ракията сами,а да си купуваме "Пещерска Гроздова" (Мека Топлина!).Да му пикая на прогреса!Да им пикая на жените!И аз ракия не пия,защо да работя повече.Другото кофти нещо на живота е,че когато имаме свободно време за да вършим простотий,нямаме пари.А когато имаме пари за да вършим простотий,нямаме време.За това хората трябва да ходят на училище след 70 годишна възраст и да взимат пенсия между 8 и 24 годишна възраст.

За жената

Защо не избием жените и не започнем да си водим нормален полов живот?Великия Онуфрий не е гей,но смята,че всички злини на тази земя произлизат от жената - Троянската война,Падането на Римската империя,Нашествието на Хуните,Стачката на Учителите и кофтито политическа кариера на Бил Клинтън.При разпалването на война жената вдига рамене и изпраща мъжа си,тримата си сина и внуците си на първа бойна линия.С прашка,копие и танк да се трепят с други бащи синове и внуци заради два грима и един секс.

За компютрите

Очевидци твърдят,че великия Онуфрий в прераждането си в лявата ръка е стискал RAM памет от 16MB с която е правил първите си изчисления за живота и хората.Спомняйки си още за раждането на 8086 процесора от малък той е закърмен с невероятната страст към компютрите.За него компютъра е единственото достижение на прогреса заради което човек си струва да си скъса гъза от бачкане - нарича го в мемоарите си безценното. В Том 10 от речите си го нарича "Анджакламата,която спасява света от поп-фолка.Това е бягството на интелекта от простотията на света.

За футбола

Свети Онуфрий от малък забелязва в себе си невероятния талант да рита,плюе и псува като често успява да прави и трите неща едновременно.Надарен с невероятна техника от рано става прицел за мениджъри на велики футболни клубове - "Бригадир - Тополов Град","ФК Глиган" от град Грудово и още един селски отбор - "Ливърпул"!Смята,че футбола е велика игра, играна от тъпи типове.Препратка - виж Христо Стоичков.И че град Ливърпул има един велик отбор - Евъртън.

За политиката

В Том 2 от речите на Онуфрий на Ст. Маракана ясно се вижда презрението му към политиката и политиците - "Shut The Fuck Up You Motha Fucka!"

За евреите

Виж Цигани

Великия Онуфрий (наполовина еврейн,наполовина грък и наполовина арменец) и от малък е закърмен с преклонение пред великата еврейска нация.Заедно с Финикийците той смята,че са нацията дала на човечеството парите,капитализма,експлоатацията на човека от човека и западната демокрация.Тези гениални изобретения са прекъснати за малко от социалиста "Адолф Хитлер" (скрит член на Tримата тромпетисти).Те са и една от малкото наций в света достигнали до великата мъдрост,че мястото на жената е в леглото,кухнята и армията.Жените според еврейте са идеалното пушечно месо.И няма нищо по добро от това арабски терорист да позастреля малко безполезни кучки!

За храната

Великия Онуфрий смята,че храната е спасила човечеството от глад,в това число и цялото Българско човечество.Тя е най-важната част от деня за един мъж и основното задължение на омъжената жена,която "Ако не ми нареже салата и не ми докара яденето ше й еба путчицата лелина,такъв хуй ше й тегля в гъза...".Единственото лошо нещо е,че на нас мъжете такъв хуй ни теглят докато искараме пари за храна,че жената изобщо представа си няма.Как тогава най-добрите готвачи са мъже?И защо са ни тогава жените?!

За секса

"Светът е оцелял защото се е...".Секса е важна част от ежедневието на човека.Най-краткия път към Нирвана,по кратък дори Бахура с чесън.Оформя характера,сближава хората и увеличава потенциалния брой на последователите на великия Онуфрий.Призива му е "Плодете се Онуфриянци".И всички вие кофти пишлемета,които четете моята философия...

За работата

"Требе да се бачка!Да се вадят кинти за футбол,секс,жени и да издържаме войната на еврейте с техните арабски братя!За това работете,гадове мръсни.И си плащайте миризливите данъци."

Ако искате да получите събраните томове на великия Онуфрий,"Мъдрости и Страсти" изпратете на адрес сл. Бургас Ул. Чапърчане 69 Вход - няма (гепаха го!) за пациента на доктор Иванов (психиатър) 313.13 евро или левовата равностойност на сумата по курса на БНБ.Осигурете си и един камион "Камаз" за пренасянето на всичите 724 тона! Майната ви!Онуфрий Алтъпармаков каза... Край на речта му...

Лични инструменти